33 étel a paleolit táplálkozás jegyében
lépésről lépésre
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 64
ISBN: 9635904297
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Wignall, Judita
Kiadó: Synergie Publishing (2014)
A nyersdiéta a méregtelenítés, bőrtisztítás, fogyás és közérzetjavítás rendkívül hatékony...

Szerző: Pelle Józsefné
Kiadó: Kossuth Kiadó (1988)
Úgy ennék valami finomat, valami "csemegét"... Ugyan ki nem sóhajtotta, mondta, vagy legalábbis gondolta ezt...

Szerző: Szigeti Andor
Kiadó: Vince Kiadó (2009)
A könyv szerzője 1950-től 1981-ig, nyugdíjba vonulásáig folyamatosan a vendéglátás különböző területein...

Szerző: Hawkins, Kathryn
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
A zsírszegény, ámde ízletes ételek átfogó kézikönyve összesen 120 csábító receptet kínál - minden...

Szerző: Rode Andersen, Thomas
Kiadó: Scolar Kiadó (2013)
A paleolit étkezés gyökeresen megváltoztatja az életminőséget, hirdetik rajongói. Most megtudhatjuk, hogy mi...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Szerzők: Faulks, Martin, Faulks, Philippa
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)
A kötetben közreadott módszer a zen mesterek bölcsességét a legújabb kutatási eredményekkel ötvözi. Nem...

Szerző: Nagy Margit
Kiadó: Servier Hungária Kft. (2000)
A Diabetes újság 1999-ben ünnepelte 10 éves születésnapját. A veszprémi székhelyű Cukorbetegekért...

Szerzők: Hunking, Penny, Hunger, Fiona
Kiadó: Alexandra Kiadó (2005)
Az ivólevek tele vannak tápanyagokkal. Nemcsak sportolók számára hasznosak, hanem azoknak is, akik jó formában...

Szerző: Mezei Elmira
Kiadó: Jaffa Kiadó (2012)
A paleolit diéta - nem is igazi „diéta”. Legalábbis ez derül ki MEZEI ELMIRA legújabb szakácskönyvéből,...

Szerző: Oláh Andor
Kiadó: Kossuth Kiadó (1994)
A növényekkel gyógyítás, a fitoterápia, az emberiség történetének legősibb idejéből ered, s az...

Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Kossuth Kiadó (1991)
Az édes ízről nem szívesen mond le az ember. A mesterséges édesítőszerek abban segítenek, hogy olyan...

Szerzők: Dr. Romhányi Csaba, Hargitai György
Kiadó: Gladiátor Kiadó (2001)

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2012)
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Kiadó: Kossuth Kiadó (1991)
Szépség és egészség összetartozó fogalmak. És ugyan ki ne szeretne szép és egészséges lenni?...

Szerzők: Csigó László, Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2013)
"Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetében a lúgosító ételek rejtelmeibe nyerhet bepillantást a...

Szerzők: Bencsik Klára, Dr. Rigó János, Gaálné Labáth Katalin
Kiadó: Medicina Kiadó (1999)

Szerzők: Rigó János, Fehér Ferencné, Veresné Bálint Márta
Kiadó: Anonymus Kiadó (2000)
Miért kellene lemondani az evés, az ízek öröméről annak, aki diétázik? Miért kellene külön főzni neki,...

Szerzők: Lajos Mari, Hemző Károly
Kiadó: Sanoma Kiadó (2011)
Ebben a könyvben olyan receptek szerepelnek, amelyeknek - egyebek között - fő erényük, hogy gyorsan-egyszerűen...