108 finomenális vegetáriánus recept á la Laár
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 96
ISBN: 9789633030288
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerkesztő: Biró Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A mediterrán étrend számos pozitív vonása közismert, így az egészséges táplálkozás hívei is széles...

Szerzők: Pigozzi, Paolo, Pedrotti, Walter
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A...

Szerző: Pákozdi Judit
Kiadó: Compu-Typo Kft. (1992)
A mangold - régies nevén a mángold - származását tekintve a cukorrépa és a takarmányrépa rokona, ízre...

Szerző: F. Nagy Angéla
Kiadó: Compu-Typo Kft. (0)
A szép magyar szóval tojásgyümölcsnek nevezett padlizsán egyike a legrégebbi zöldségfélénknek. Őshazája...

Szerző: Meng Tünde
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2010)
A friss, nyers étel természetes színe és zamata különleges élvezetet nyújt, és olyan energiabomba...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti...

Szerző: Stacey, Jenny
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Ez a fantáziadús szakácskönyv 120 kitűnő, hús nélküli receptet tartalmaz, melyek bizonyítják, milyen...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
Szervezzen a családjának, barátainak egy kellemes és pazar vegetáriánus partit. Ebben a könyvben mindent...

Szerző: Bänzinger, Erica
Kiadó: Cser Kiadó (2004)
Mi lenne a mediterrán konyhából olívaolaj nélkül? Szinte elképzelhetetlen! Az olívaolaj az egész mediterrán...

Szerző: Schinharl, Cornelia
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2008)
De szép is lenne: esténként, amikor hazaérkezünk mindjárt valami finomat ehetünk... íme, tessék: keleties...

Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)
Az ismert táplálkozási szakember megismertet a mélyhűtés során az élelmiszerekben végbemenő folyamatokkal,...

Szerző: Lajos Mari
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)
Életem meghatározó saláta-élményeí férfiakhoz fűződnek, de nem híres konyhák híres séfjei ők, hanem...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A franciák híresek a gasztronómia iránti kitüntetett figyelmükről, valamint választékosságukról az...

Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2003)
A rizs szó hallatán alighanem a legtöbb embernek a kínaiak jutnak eszébe. Nem véletlenül: a rizst már a...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
Mivé is lenne az életünk az ízletes, olcsó, tápláló, könnyen elkészíthető és sokoldalú tésztaételek...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
A megszokott köreteken kívül szánjunk más szerepet is a zöldségeknek! Hiszen a felhasználható alapanyagok...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
Az olasz konyháért szinte mindenki rajong. Alighanem azért, mert a tésztákkal vagy rizottókkal, hús- és...