Németország ízei
Szerző: Bereznay Tamás
Kiadó: Boook Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 242
ISBN: 9789630686624
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: Boook Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 242
ISBN: 9789630686624
Bereznay Tamás harmadik könyvét tartja most kezében az olvasó. A közismert szakács, akinek Mai magyar konyha és Süteményeskönyv c. kötetei óriási közönség- és szakmai sikert arattak, ezúttal a német konyhát veszi górcső alá. Tartományonkénti felosztásban, tizenhat fejezeten keresztül ismerteti meg az olvasót Németországgal és az adott régió kulináris jellegzetességeivel, majd receptekkel illusztrálja a látottakat. A Németország ízei sajátosságát ez a kettősség adja: egyszerre kultúrtörténeti érdekességekkel tűzdelt útikönyv és ínycsiklandó receptekkel teli szakácskönyv - de mindenképpen izgalmas, látványos és tartalmas kedvcsináló ahhoz, hogy közelebbről megismerkedjünk Németországgal és gasztronómiájával.