A díszítés és tálalás művészete

A díszítés és tálalás művészete  
A díszítés és tálalás művészete
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Grafo Kiadó
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 160
ISBN: 9639485426
Mindent a szemnek, mindent a kéznek! A hobbiszakácsok is tudják: a jó ételnek minden érzékszervünket el kell kápráztatnia. Étvágyunkat a látvány kelti fel. Így már az előételekből is valóságos csendéletet kell varázsolnunk. A főételeknek minden szempontból különlegesnek kell lennie. A desszertekből pedig igazi műremekeket lehet alkotni, amelyekről azt gondolhatják a vendégek, hogy kár megbolygatni őket. Szakácsművészetünk és kreativitásunk megcsillogtatására jó alkalom a svédasztalos vacsora, ahol nem szokványos hidegtálakkal, hanem apró sós és édes falatkákkal kápráztatjuk el a társaságot. Hogy mindez hogyan valósítható meg, arra szolgál útmutatóul ez a könyv. A több mint 300 ötletet ugyanannyi fotó mutatja be, lépésről lépésre. Az alkalomhoz illő asztali dekorációk sem hiányozhatnak a könyv lapjairól. Ne feledje: a látvány legalább annyira fontos az érzékek birodalmában, mint az ízek!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
facebook

Kapcsolódó könyvek

Varázstányér Varázstányér
Szerző: Kabachenko, Sergiy
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)

Minden szülőnek fejtörést okoz, hogyan vegye rá csemetéjét, hogy egészséges és tápláló ételeket egyen....

Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
Szerkesztő: Tóth Emese
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve...

Ehető virágok Ehető virágok
Szerző: Kútvölgyi Mihály
Kiadó: Timp Kiadó (2004)

Az olvasó ebben a könyvben megtalálja akár az akác vagy a bodza virágának hagyományos elkészítési...

Ételművészet, életművészet Ételművészet, életművészet
Szerző: Hatvany Lili
Kiadó: Szépirodalmi Kiadó (1986)

Valamikor régen, boldog háborúelőtti időben, kétféle polgári háziasszonyt ismertünk. Az egyik – a jó...

A tálalás titkai A tálalás titkai
Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

A tálalás művészete A tálalás művészete
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (1998)

Könyvünk szemléletesen bizonyítja, hogy bár a szerelemhez a gyomron keresztül vezet az út, az étvágyat a...

A családi asztal körül A családi asztal körül
Szerzők: Molnár András, Revuczky Csaba, T. Rédei Györgyi
Kiadó: Technológia Kiadó (1989)

Állandóan rohanunk valahonnan valahová, semmire sincs időnk. Pihenni, netán ünnepelni hovatovább már...

Tálalás és díszítés Tálalás és díszítés
Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)

Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahajó - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait? Ebben a könyvben...

Kapcsolódó cikkek