A sütés öröme

A sütés öröme  
A sütés öröme
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Grafo Kiadó
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 316
ISBN: 9639485549
A sütés öröme alapszakácskönyv mindazok számára, akik szeretnek sütni, és azoknak is, akik még csak most ismerkednek vele. Könyvünkben régi klasszikusok mellett még több új, kipróbált recept található, hogy azoknak is újdonságokkal szolgálhassunk, akik gyűjtik Dr.Oetker szakácskönyveit. Az olyan "kötelező" receptek mellett, mint a Sacher-torta, a piskótatekercs vagy bécsi almásrétes, olyan különlegességekkel is szolgálunk, mint forralt boros muffin, az ehető adventi kalendárium, vagy a Tarte Tatin. A receptek többségét ínycsiklandó, fotók teszik még élvezetesebbé, sok sütemény elkészítését lépésről lépésre is lefényképeztük, hogy még jobban követhető legyen az elkészítésük. A recepteket, a sütés menetét lépésről lépésre, részletesen írtuk le, így mindenki könnyen elkészítheti. Ezzel a siker is garantált. Sok sikert kívánunk a sütemények, torták, teasütemények vagy éppen kenyerek elkészítése.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
most van szezonja