Mikrohullámú szakácskönyv

A gyors és könnyű főzés titka

Mikrohullámú szakácskönyv  
Mikrohullámú szakácskönyv
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Grafo Kiadó
Kiadás éve: 1994
Oldalszám: 159
ISBN: 963-8280-11-5
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

4

Kis mikrohullámú tanácsadó

6

Előételek és fortéllyal készült apró falatok

18

Finom, ízletes levesek és tarka egytálételek

34

Hal, finoman és ízletesen

50

Különleges húsételek

60

Színekben pompázó zöldségek

80

Klasszikus körítések - burgonya, rizs és fűszeres felfújtak

96

Finom, gyors mártások és aranysárga tojásételek

108

Forró italok és zamatos dzsemek

122

Habkönnyű desszertek

138


Kinyit
ételfotó