Befőzés

Befőzés  
Befőzés
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Cser Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 112
ISBN: 9789632781549
A befőzés nem boszorkányság, vagy ráérő nagymamáknak való unalmas, hosszadalmas feladat, hanem szép és hasznos konyhai elfoglaltság. Hiszen ma már a kamratöltögetés nem 20-30 kg-nyi gyümölccsel, zöldséggel való birkózást, hatalmas edények emelgetését jelenti, hanem kreatív alkotó munkát, amihez elég csupán 2-3 kg eltennivaló. A hangsúly a technikán, a különleges összetevőkön és az érdekes fűszerezésen, nem pedig a mennyiségen van. A könyv receptjei kisebb adagok befőzésére buzdítanak kezdő és haladó háziasszonyt, garantálva, hogy a siker nem marad el.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Zöldségek, gyümölcsök ábécésorrendben
Alma
Birsalma és birskörte
Bodza, bodzavirág
Cékla
Citrom
Cukkini
Cseresznye
Csipkebogyó
Dióbél, zöld dió
Egres, piszke
Eper, szamóca
Fokhagyma
Füge
Galagonya
Gesztenye
Gomba
Görögdinnye
Hagyma, medvehagyma
Karalábé
Karfiol
Káposzta
Körte
Málna
Meggy
Narancs, mandarin
Őszibarack
Padlizsán
Paprika, zöldpaprika, paradicsompaprika
Paradicsom, zöld
Rebarbara
Ribiszke
Sárgabarack, kajszi
Sárgadinnye
Spárga
Szeder
Szilva, ringló
Szőlő
Tök, csillagtök, sütőtök
Uborka
Zöldbab

Függelék
Befőzési naptár


Kinyit
recepttár