A dió
A növény és receptek
Kiadó: Cser Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 108
ISBN: 9632781723
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Harasztosi Lujza
Kiadó: Helios Kiadó (1997)
Amikor kitaláltuk ezt a sorozatot, akkor csupán annyit tudtunk, hogy azt a gyűjteményt, amely ott van abban a...

Szerző: Agrech, Martine
Kiadó: Officina '96 Kiadó (2009)
A frissen sült kenyér illatára ébredni fantasztikus érzés, és immár nem megvalósíthatatlan álom. Csupán...

Szerző: Róka Ildikó
Kiadó: Duna International (2013)
A kilencedik kötetben összegyűjtöttük az olajban, zsírban sült tészták receptjeit. Elsőre rögtön a...

Szerzők: Eisenstock Ildikó, Pákozdi Judit
Kiadó: Gladiátor Kiadó (2000)
A köretek a magyar konyha mostohagyermekei. Egy háziasszony hírnevét remek húsételek, titkos receptúrájú...

Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)
Könnyed márványkalács, finom vajkrémmel töltött torta vagy morzsás sütemény - ezek a klasszikusok...

Szerző: Tusor András
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)
A Salátástálban a körítésként és önálló fogásként egyaránt fogyasztható saláták receptjei mellett...

Szerkesztő: Jelinek Aliz
Kiadó: Pannonia Sz. V. V. (0)
A Pannónia 42 szállodájának és több száz különálló éttermének specialitásait és egyedi hangulatát nem...

Szerző: Greifenstein, Gina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2006)
Ez valóban csodatészta! Puha és laza, variálható és közben igazán egyszerű elkészíteni - a legjobb alap a...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)
A legendás bécsi kávéházakról könyvtárnyi irodalom született már. Ez a kötet az ottani sütemények...

Szerkesztő: Dr. Pesthy Gábor
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1991)
Nem túl hízelgő, ha egy ételről azt mondjuk: nincs sava-borsa. Ezt a kis könyvet azoknak ajánljuk, akik...

Szerző: Bellefontaine, Jacqueline
Kiadó: Alexandra Kiadó (2005)
A házi kenyérsütő gépek megjelenésével a frissen sült kenyér imádóinak sokkal könnyebb dolga lett. A...

Szerző: Varga Gábor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2012)
Varga Gábor fiatal cukrász, a Gourmandia című nagy sikerű könyv szerzője második kötetéből, amelyet a...

Szerzők: Horváth Ildikó, Szabó Sándorné
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)
Úgy ennék valami finomat… Hányszor jut eszünkbe ez a gondolat? Hogy éppen kinek mi a "finom", azt az...

Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)
Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2002)
A kezdő cukrászinasnak nagy büszkeség az, ha Anyu születésnapjára maga készíti el a tortát, vagy saját...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1998)
A görög konyha a Földközi-tenger legínycsiklandóbb ízeit egyesíti. A citrom, a fokhagyma, olíva, bárány,...

Szerzők: Liptai Zoltán, Csigó László
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2011)
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...