Mikrohullámú sütő

Új receptek a korszerű és gyors főzéshez

Mikrohullámú sütő
Mikrohullámú sütő
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Grafo Kiadó
Kiadás éve: 2000
Oldalszám: 117
ISBN: 963-8280-75-1
A mikrohullámú sütő lassan már a konyha alapfelszereléséhez tartozik, habár sokan csak a fagyasztott élelmiszerek felolvasztásához, vagy a kész ételek melegítésére használják. A készülék azonban ennél sokkal többre képes. Mert ezzel a korszerű főzési eljárással az ételek gyorsan és könnyen elkészíthetők úgy, hogy közben tápértéküket megőrzik. Ezenkívül még energiát is megtakaríthatunk. A könyvben lévő mintegy 70 új recept mind kipróbálásra vár!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előételek, snackek és pikáns mártások

Roquefortos toast

8

Szilva vagy barack pikáns köntösben

10

Vadpástétom

12

Póréhagyma-torta

14

Töltött kelkáposztatekercsek

15

Vitello Tonnato (Borjúsült tonhalmártással)

16

Töltött sonkatekercsek

18

Zöldséges sajtmártás

20

Paradicsomos hagymamártás

22

Cumberland-mártás

23

Levesek, egytálételek és felfújtak

Halleves édesköménnyel

24

Tojásszem

26

Gomba-bouillon tojással

26

Krémleves vörös lencsével

28

Amerikai kukoricakrémleves

29

Rákleves

30

Görög citromleves

32

Üvegtésztaleves szójahajtással

32

Tejszínes paprikaleves

34

Magyaros egytálétel árpakásával

36

Cassoulet (Kacsacomb fehér babbal)

37

Tüzes kelbimbótál

38

Olasz csicseriborsó-leves

40

Nápolyi makarónifelfújt

42

Lasagne

44

Zöldséges kölesfelfújt

46

Paradicsomos póréhagyma-felfújt

48

Húsok

Szerb rizseshús

50

Pácolt sertéskaraj zöldségekkel

52

Párolt füstölt tarja

54

Töltött borda

56

Calvados-roládok

57

Görög vagdalt hús juhsajttal

58

Sertéssült mustáros kéreggel

60

Vörösboros marhasült

61

Gulyás

62

Hagymás sertéshús

63

Indiai csirkemell

64

Csirke texasi módra

66

Csipős pulykamell

68

Halak

Vörössügér-filé tejszínes paradicsomos mártással

70

Lepényhalfilé kukorica-gombamártással

72

Nyelvhaltekercs citrommártással

73

Pisztráng citromfőzetben

74

Közönséges tőkehal szemcsés mustármártással

76

Lazackotlett mazsolás parajon

78

Zöldséges serpenyős hal mustármártással

80

Halbecsinált

81

Szicíliai haltekercs

82

Helgolandi halastál

84

Rák fokhagymás olajban

86

Királyrák zöldséges spagettiágyon

87

Zöldségek és köretek

Vegyes töltött zöldségek

88

Pikáns póréhagymatekercsek

90

Vöröskáposzta

92

Lencsefőzelék

92

Gyömbéres sárgarépa

93

Kapros zöldséges uborka

94

Tarka zöldségtál

96

Rizs

98

Paradicsomos rizs padlizsánnal

98

Csirkegombás rizs

99

Burgonya savoyaimódra

100

Desszertek és édes öntetek

Sült alma gyömbéres sajtkrémmel

102

Karamellkrém

104

Forró csokoládéöntet

105

Fehér csokoládéöntet

106

Piros gyümölcskása

106

Könnyű csokoládéhab

108

Forró szilvakompót

108


Kinyit
szótár