Csokoládé

Ízek és desszertek

Csokoládé
Csokoládé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Geopen Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 160
ISBN: 9639973206
A csokoládékóstolás kézikönyve, 40 csokoládés recepttel és ínycsiklandó fotókkal, trükkökkel, ötletekkel, tanácsokkal. A csokoládé kóstolásánál nem hagyatkozhatunk egyedül az íz érzékelésére. Az olyan lenne, mintha egy tájat csak az egyik szemünkkel szemlélnénk, mert legyen szó táblás csokoládéról, desszertről vagy csokoládékrémről (ganache), megítélésükhöz mind az 5 érzékünkre szükség van, kivétel nélkül.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
most van szezonja