Desszertek

Több mint 200 recept a világ minden tájáról

Desszertek  
Desszertek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerzők: , ,
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 288
ISBN: 978-963-09-6081-6
Ha lenne terülj-terülj asztalkánk, könnyedén kívánhatnánk egy-egy étkezés befejeztével almás pitét vagy csokoládés muffint, esetleg könnyű habcsókot… Könyvünk valódi terülj-terülj asztalka – még ha nem is úgy, hogy elővarázsolja mindazt, amit megkívánunk. Inkább abban segít, hogy mi, saját magunk varázsolhassunk: persze a több mint 200 receptből nem egyszerű választani. Akár a réteges torták, a töltött roládok, a kekszek, a rétesek vagy éppen a kelt tészták közül választunk, biztos sikerre számíthatunk. Receptgyűjteményünk sokat tehet azért, hogy a hétvégéken és a fárasztó hétköznapokon is leülhessen együtt a család egy nyugodt étkezésre, megtanítva a gyerekeknek az otthoni ízek élvezetét és megbecsülését.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezető  9
Aprósütemények  12
Brownie- és szeletek  26
Tortácskák  40
Egyszerű sütemények 58
Többrétegű torták és roládok  72
Piték és torták  88
Élesztős és leveles sütemények  112
Kobblerek és rétesek  126
Habcsókok  140
Sodók  154
Mousse-ok és krémes desszertek  164
Gőzölt pudingok és szuflék  184
Gyümölcsös desszertek  202
Fagylaltok és hűtött desszertek  222
Olajban sültek és palacsinták  244
Édes falatok  264
Alapreceptek  274


Kinyit
hírlevél

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Csokoládé Csokoládé
Szerző: Lagorce, Stephan
Kiadó: Geopen Kiadó (2010)

A csokoládékóstolás kézikönyve, 40 csokoládés recepttel és ínycsiklandó fotókkal, trükkökkel,...

Édeskönyv Édeskönyv
Szerző: Hajkova, Maria
Kiadó: Panda Kiadó (2003)

Minden alkalomra, minden ínyencnek és torkoskodónak kínálja bevált receptgyűjteményét ez a népszerű...

50 gyors desszert 50 gyors desszert
Szerző: Clark, Pamela
Kiadó: Aréna 2000 Kiadó (2008)

A desszert minden alkalommal az egyik legkedveltebb fogás, méltó befejezése lehet egy-egy menüsornak, de...

Alain Ducasse konyhaművészete - Desszertek és cukrászat Alain Ducasse konyhaművészete - Desszertek és cukrászat
Szerzők: Ducasse, Alain, Robert, Frederic
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)

Cukrász- és péksütemények, cukorkák, csokoládédesszertek, fagylaltok, szorbetek, gyümölcsök és aromák -...

Desszertőrült Desszertőrült
Szerző: Horváth Eszter
Kiadó: Boook Kiadó (2012)

Horváth Eszter divatstylist, cukrász, a Sugar! designcukrászdák alapítója. Első, kifejezetten a kezdőknek...

100 gyors recept 100 gyors recept
Szerző: Hachet, Sophie
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1994)

A 100 recept segítségével ízletes, eredeti ételeket készíthetünk.

Nélkülözhetetlen desszertek Nélkülözhetetlen desszertek
Szerkesztők: Stephen, Wendy , Price, Jane
Kiadó: Vince Kiadó (2007)

Étkezés után általában mindenki izgatottan várja, vajon mi lesz a desszert. Ha barátai elismerésére vágyik,...

Francia konyha Francia konyha
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)

Amilyen sokszínű a francia táj, ugyanolyan a francia konyha is. A laktató elzászi specialitásoktól a...

Reform desszertek Reform desszertek
Szerző: Varga Gábor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)

Egyre többen vannak azok, akik szeretnének egészséges hozzávalókból jó minőségű desszerteket sütni. Egy...

Karcsúsító konyha Karcsúsító konyha
Szerző: Hawkins, Kathryn
Kiadó: Vince Kiadó (2005)

A zsírszegény, ámde ízletes ételek átfogó kézikönyve összesen 120 csábító receptet kínál - minden...

182 recept a mikrohullámú sütőhöz 182 recept a mikrohullámú sütőhöz
Szerkesztők: Deák Balázs, Eperjessy Magdolna, Kovács Ágnes, Szily Pál
Kiadó: LSI Alkalmazástechnikai Tanácsadó Szolgálat (1989)
Állítson össze saját menüt egészségesen Állítson össze saját menüt egészségesen
Kiadó: Elektra Kiadóház (2010)

Könyvünk 22 előételt, 22 főételt és 22 desszertet tartalmaz, amelyekből bármilyen menüt könnyedén...

Csokoládés finomságok aranykönyve Csokoládés finomságok aranykönyve
Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

Édes, keserű, csípős, folyékony, lágyan olvadó vagy szilárd: a csokoládé, mely valóban az "istenek...

Alain Ducasse konyhaművészete Alain Ducasse konyhaművészete
Szerző: Robert, Frederic
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)

Cukrász- és péksütemények, cukorkák, csokoládédesszertek, fagylaltok, szorbetek, gyümölcsök és aromák -...

Édes és sós sütemények Édes és sós sütemények
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)

,,Kedves Olvasóm! Gondolom, Ön is ugyanúgy szereti a süteményeket, mint ahogyan szinte mindenki. Számtalan...

Piskóták percek alatt Piskóták percek alatt
Kiadó: Vince Kiadó (1998)

A receptek olyan piskóták elkészítéséhez adnak segítséget, melyekhez a hozzávalókon, a keverőtálon és a...

Csemegék Csemegék
Szerkesztő: Koronczai Magdolna
Kiadó: Kossuth Kiadó (1993)

Több,mint 250 csemege- kalács,rétes,béles,lepény, pite,krémes szelet, torta, puding, felfújt, sodó, krém,...

Modern mézeskalácsok Modern mézeskalácsok
Szerző: Tószegi Judit
Kiadó: Cser Kiadó (2015)

A mézeskalács az ízek, illatok, formák különleges találkozása. A könyvben szereplő darabokat úgy...

550 remek recept 550 remek recept
Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2004)

Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben...

Mexikói ízek Mexikói ízek
Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)

Nagyon meglepődik, aki azt képzeli, hogy a mexikói konyha nem más, mint chili con carne, guacamole és taco. A...

Kapcsolódó cikkek