Desszertek

Több mint 200 recept a világ minden tájáról

Desszertek  
Desszertek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerzők: , ,
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 288
ISBN: 978-963-09-6081-6
Ha lenne terülj-terülj asztalkánk, könnyedén kívánhatnánk egy-egy étkezés befejeztével almás pitét vagy csokoládés muffint, esetleg könnyű habcsókot… Könyvünk valódi terülj-terülj asztalka – még ha nem is úgy, hogy elővarázsolja mindazt, amit megkívánunk. Inkább abban segít, hogy mi, saját magunk varázsolhassunk: persze a több mint 200 receptből nem egyszerű választani. Akár a réteges torták, a töltött roládok, a kekszek, a rétesek vagy éppen a kelt tészták közül választunk, biztos sikerre számíthatunk. Receptgyűjteményünk sokat tehet azért, hogy a hétvégéken és a fárasztó hétköznapokon is leülhessen együtt a család egy nyugodt étkezésre, megtanítva a gyerekeknek az otthoni ízek élvezetét és megbecsülését.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezető  9
Aprósütemények  12
Brownie- és szeletek  26
Tortácskák  40
Egyszerű sütemények 58
Többrétegű torták és roládok  72
Piték és torták  88
Élesztős és leveles sütemények  112
Kobblerek és rétesek  126
Habcsókok  140
Sodók  154
Mousse-ok és krémes desszertek  164
Gőzölt pudingok és szuflék  184
Gyümölcsös desszertek  202
Fagylaltok és hűtött desszertek  222
Olajban sültek és palacsinták  244
Édes falatok  264
Alapreceptek  274


Kinyit
most van szezonja

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Hogyan felejtsük el az exünket egy pazar lakomával Hogyan felejtsük el az exünket egy pazar lakomával
Szerzők: Veuillet, Marina, Jacquet, Claire
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)

Épp most szakítottunk kedvesünkkel vagy elhagyott életünk párja, és vele az étvágyunk is? Egy falat se megy...

Főzőkanállal hazán kívül Főzőkanállal hazán kívül
Szerzők: Lénárt Vera, Pákozdi Judit
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V. (1985)

Sokat hallunk, olvasunk arról, hogy miként is alakul a 20. század második felében a messzi földön nevezetes...

Főzzünk magyarul Főzzünk magyarul
Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)

A szerző - aki amatőr ételfotós is - valamennyi ételről színes felvételt készített, hogy ezzel is...

Alain Ducasse konyhaművészete Alain Ducasse konyhaművészete
Szerző: Robert, Frederic
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)

Cukrász- és péksütemények, cukorkák, csokoládédesszertek, fagylaltok, szorbetek, gyümölcsök és aromák -...

77 tavaszi menü 77 tavaszi menü
Szerző: Pelle Józsefné
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2002)

Mit főzzek ma ebédre? Milyen desszert illik a főételhez? Szeretnénk megkönnyíteni a háziasszonyok dolgát,...

Nélkülözhetetlen desszertek Nélkülözhetetlen desszertek
Szerkesztők: Stephen, Wendy , Price, Jane
Kiadó: Vince Kiadó (2007)

Étkezés után általában mindenki izgatottan várja, vajon mi lesz a desszert. Ha barátai elismerésére vágyik,...

Gyümölcsös nyalánkságok Gyümölcsös nyalánkságok
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2008)

A kötetben mintegy száz finomságot, pontosabban gyümölcsös nyalakodni valót talál a kedves Olvasó,...

Édes és sós sütemények Édes és sós sütemények
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)

,,Kedves Olvasóm! Gondolom, Ön is ugyanúgy szereti a süteményeket, mint ahogyan szinte mindenki. Számtalan...

500 mediterrán étel 500 mediterrán étel
Szerző: Sforza, Valentina
Kiadó: Gabo Kiadó (2011)

A Földközi-tengert övező országok -Olaszország, Spanyolország, Görögország, Libanon és Portugália-...

33 cupcake 33 cupcake
Szerzők: Csigó László, Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2012)

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

Sütemények enciklopédiája Sütemények enciklopédiája
Szerzők: Bardi, Carla, Dettore, Mariapaola, Gioffré, Rosalba, Vignozzi, Sarah
Kiadó: Kossuth Kiadó (2003)

A Sütemények enciklopédiája a hazánkban megjelent legnagyobb süteményeskönyv. Az egyszerű piskótától a...

Tojásételek sósan és édesen Tojásételek sósan és édesen
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2000)

Ez a könyv számtalan finom tojásétel receptjét tartalmazza, a sóstól az édesig, az egyszerű ételektől a...

Fánkok, palacsinták, gofrik sósan és édesen Fánkok, palacsinták, gofrik sósan és édesen
Szerző: Spadone, Lisette
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (0)

Fánkok, palacsinták, gofrik, e szavak a hajdani konyhaművészetet idézik. A fánkok a karnevál hagyományaihoz...

Állítson össze saját menüt télen Állítson össze saját menüt télen
Kiadó: Elektra Kiadóház (2010)

Könyvünk 22 előételt, 22 főételt és 22 desszertet tartalmaz, amelyekből bármilyen menüt könnyedén...

Olasz konyha Olasz konyha
Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2017)

Könyvünkben több mint 70 receptet gyűjtöttünk össze Olaszország minden tájáról. Receptjeink között...

Aprósütemények Aprósütemények
Szerzők: Moore, Brenda, Rella, Palma, Egan, Pamela
Kiadó: Kossuth Kiadó (2005)

Ez a gyönyörűen illusztrált könyv 1001 ínycsiklandozó sütemény receptjét tartalmazza a világ minden...

Kóstold meg és vegyél el! Kóstold meg és vegyél el!
Szerző: Vidaling, Raphaele
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)

Három jó ok arra, miért vásároljuk meg ezt a könyvet: 1. Épp most találkoztunk álmaink férfijával, és...

Édességek és készítésük titkai Édességek és készítésük titkai
Szerző: Disdier, Guy
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1993)

Az édességeknek, e csodálatos szín, íz- és illatkompozícióknak kevesen tudnak ellenállni. A könyvünkben...

Desszertőrült Desszertőrült
Szerző: Horváth Eszter
Kiadó: Boook Kiadó (2012)

Horváth Eszter divatstylist, cukrász, a Sugar! designcukrászdák alapítója. Első, kifejezetten a kezdőknek...

Állítson össze saját menüt egyszerűen Állítson össze saját menüt egyszerűen
Kiadó: Elektra Kiadóház (2010)

Könyvünk 22 előételt, 22 főételt és 22 desszertet tartalmaz, amelyekből bármilyen menüt könnyedén...

Kapcsolódó cikkek