Desszertek
Több mint 200 recept a világ minden tájáról
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 288
ISBN: 978-963-09-6081-6
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Stacey, Jenny
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Ez a fantáziadús szakácskönyv 120 kitűnő, hús nélküli receptet tartalmaz, melyek bizonyítják, milyen...

Szerkesztő: Koronczai Magdolna
Kiadó: Kossuth Kiadó (1996)
A friss zöldségfélék és gyümölcsök rendszeres fogyasztása alapvetően fontos, mivel a vízben oldható...

Kiadó: Vince Kiadó (1998)
A receptek olyan piskóták elkészítéséhez adnak segítséget, melyekhez a hozzávalókon, a keverőtálon és a...

Szerkesztő: Jelinek Aliz
Kiadó: Pannonia Sz. V. V. (0)
A Pannónia 42 szállodájának és több száz különálló éttermének specialitásait és egyedi hangulatát nem...

Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)
Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Szerző: Hachet, Sophie
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1994)
A 100 recept segítségével ízletes, eredeti ételeket készíthetünk.

Szerzők: Lutterbeck, Barbara, Dr. Strunz, Ulrich, Kittler, Martina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (0)
"Örök fiatalság" ez áll a szakácskönyv címében. Ki ne szeretne örökké fiatal maradni? Tudom, hogy ez...

Szerző: Keng-Peralta, Gabrielle
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
Mit találhatunk a könyvben? Szeletelési, sütési és ízesítési trükköket, amelyek segítségével...

Szerzők: de Turckheim, Stéphanie, Langrée, Aimée
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
Hat jó érv, amiért érdemes megvenned ezt a könyvet: 1. Te is anyuka vagy. Anyuka, aki dolgozik; akinek csak egy...

Szerzők: Csigó László, Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2012)
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

Szerző: Seeman, Nicole
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
Mivel is lehetne jobban elcsábítani egy nőt, és megérinteni a lelkét, mint ha egy férfi meghívja egy általa...

Szerzők: Lénárt Vera, Pákozdi Judit
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V. (1985)
Sokat hallunk, olvasunk arról, hogy miként is alakul a 20. század második felében a messzi földön nevezetes...

Szerkesztők: Stephen, Wendy , Price, Jane
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Étkezés után általában mindenki izgatottan várja, vajon mi lesz a desszert. Ha barátai elismerésére vágyik,...

Szerzők: Ducasse, Alain, Robert, Frederic
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Cukrász- és péksütemények, cukorkák, csokoládédesszertek, fagylaltok, szorbetek, gyümölcsök és aromák -...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Thaiföld konyhája a különféle ázsiai főzési stílusok legérdekesebb elemeinek kiváló ötvözete. Az...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2000)
Ez a könyv számtalan finom tojásétel receptjét tartalmazza, a sóstól az édesig, az egyszerű ételektől a...

Szerző: Lajos Mari
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)
"Régi adósságunk ez a könyv. Sokak-sokunk számára a karácsony a legfontosabb ünnep az esztendőben, ezért...

Szerző: Varga Gábor
Kiadó: Aréna 2000 Kiadó (2010)
A Varga Gábor által szerkesztett, főleg desszertek, de más finomságok receptjeit is bemutató gasztronómiai...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A hétköznapi vagy az ünnepi étkezések - valljuk be - kevesebbet érnek egy jóízű zárófogás, egy igazi...