Francia kulinária
Könyvek | Francia ételek , Francia , Francia
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 468
ISBN: 9789639731875
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Colonna, Jill
Kiadó: T.bálint Kiadó (2012)
A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert Makaron! című könyvecske...

Szerkesztő: Nagy Mézes Rita
Kiadó: Kossuth Kiadó (2006)
Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Bármilyen tésztát szeretnénk is készíteni - vajas omlós tésztát, levegős leveles tésztát vagy sima,...

Kiadó: Corvina Kiadó (2010)
Nyolc könyvecske tele bámulatos csokoládé-receptekkel, ámulatba ejtő színes fotókkal, különleges...

Szerző: Prevot, Norbert
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1997)
A számításba jövő vadak listája nagyon hosszú, mégis megkíséreltünk mindegyikhez receptet nyújtani....

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Amilyen sokszínű a francia táj, ugyanolyan a francia konyha is. A laktató elzászi specialitásoktól a...

Szerző: Duroy, Maurice
Kiadó: Alexandra Kiadó (2004)
Lepje meg barátait és családtagjait egy különleges étellel az A la carte sorozatból! Nem fognak csalódni,...

Szerzők: Ducasse, Alain, Robert, Frederic
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Cukrász- és péksütemények, cukorkák, csokoládédesszertek, fagylaltok, szorbetek, gyümölcsök és aromák -...

Szerzők: Leuilly, Laurence, Márton Gyöngyvér
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1989)
Könnyedség, szellemesség és elegancia... ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban....

Szerzők: Warde, Fran, Harris, Joanne
Kiadó: Ulpius-ház Kiadó (2004)
"Legelső emlékeim ételekhez fűződnek. Sosem felejtem el, talán hároméves lehettem, amikor Mémée-vel, a...

Szerző: Bourdain, Anthony
Kiadó: Cephalion Kiadó (2007)
Amerika kedvenc szakácsa, Anthony Bourdain, felkerekedik, hogy megtalálja az ételek Szent-Grálját:...

Szerző: Disdier, Guy
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1993)
Az édességeknek, e csodálatos szín, íz- és illatkompozícióknak kevesen tudnak ellenállni. A könyvünkben...

Szerző: Duroy, Chantal
Kiadó: Alexandra Kiadó (2004)
Lepje meg barátait és családtagjait egy különleges étellel az A la carte sorozatból! Nem fognak csalódni,...

Kiadó: O-Press (2010)
Az étkezés rendkívül fontos szerepet játszik a francia emberek életében. Az étel minősége nagymértékben a...

Szerző: Bichel, Rolf
Kiadó: Kossuth Kiadó (2001)
A pezsgők szerelmesei jól ismerik hazájuk pezsgőit, de a francia pezsgők között nem mindig ismerik ki magukat....

Szerző: Jouanin, Francie
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
A napfényes Provence régóta kedvelt úticélnak számít. Számtalan örömteli meglepetést tartogat ez a Mont...

Kiadó: Vince Kiadó (2000)
A francia házias ízeknek nincs párjuk. Franciaország különböző területei a helyi adottságoknak megfelelően...

Szerző: Ducasse, Alain
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)
Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának "Desszertek és cukrászat" című kötete után most a "Húsételek"...

Szerkesztő: Dei, Serena
Kiadó: Alexandra Kiadó (2004)
Franciaországot mindig is a sajtok szülőhazájának tekintették, hiszen ízlésnek és ízlelésnek megfelelő...