Kis sajtlexikon
Gyártásuk, származásuk, csoportosításuk, ízük
Szerző: Iburg, Anne
Kiadó: M-Érték Kiadó
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 301
ISBN: 9637304053
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: M-Érték Kiadó
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 301
ISBN: 9637304053
A legjobb sajtféleségek: angol, dán, francia, görög, holland, német, norvég, olasz, osztrák, portugál, spanyol, svájci és svéd sajtok. A sajtok származása, gyártása, összetétele és ízvilága. Amit a sajtgyártás történetéről tudni érdemes. Számtalan recept ízletes fogásokhoz és desszertekhez. Gyakorlati ötletek: a sajt szeletelése és tálalása, a sajtokhoz illő ételek és borok kiválasztása.