33 ünnepi étel

lépésről lépésre

33 ünnepi étel  
33 ünnepi étel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Totem Plusz Kiadó
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 64
ISBN: 9635903050
A kötet munka közben leste meg a mesterszakácsot, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyike kipróbált, ezt bizonyítják a főzés közben készült fotók is. A színpompás képek biztos mindenkinek kedvet csinálnak a könyvben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírása mellett több hasznos információ is található, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Almás báránycomb burgonyapogácsával  4
Borjúbecsinált level  6
Borókás savanyú káposztával töltött csirkemell   8
Egészben sült pisztráng diós mártással  10
Fehérboros nyúlragu tojásos burgonyapürével  12
Fokhagymás sült gyöngytyúk pezsgős káposztával  14
Fonott sertésszűz mustármártással  16
Füstölt makréla  friss zöldségsalátával  18
Füstöltpisztráng-krémmel töltött tojás  20
Gesztenyés pulykaragu tésztafészekben  22
Gesztenyével, gombával töltött pulykamell  24
Gombával sült csirkecomb  26
Gyöngytyúkleves csigatésztával  27
Gyümölcsös csirkeragu fehérborral  28
Halászlé gyufametélttel  30
Joghurtos füstöltsajt-saláta  32
Kapros bárányraguleves  34
Klasszikus burgonyasaláta színes paprikával  36
Kolbászhússal töltött dagadó zöldséges burgonyával  37
Korhelyleves  38
Majonézes hússaláta  39
Mogyorós aszalt szilvával töltött sertésszűz  40
Mustáros pontyszeletek rakott zöldségekkel  42
Rétestésztában sült káposztás tonhalfilé  44
Tárkonyos sertésraguleves  46
Tejfölös lencseleves  48
Tokaji borkrémleves pirított mandulával  50
Tokaji libamájas pulykatekercs  52
Tormás almával töltött füstölt sonka  54
Vörös lencsével töltött karaj kenyértésztában sütve  56
Zöldfűszeres csirkepástétom olajos magvakkal  58
Zöldséges bárányhússal töltött rétes  60
Zöldséges sertéskocsonya  62

 


Kinyit
szólj hozzá, értékelj