Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak

Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak
Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Corvina Kiadó
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 952
ISBN: 9631354288
Négyezer megfőzött és kipróbált receptet, valamint megszámlálhatatlan főzési és háztartásvezetési ötletet és tanácsot kínál olvasóinak és felhasználóinak a jól ismert gasztronómiai szakember konyhai enciklopédiája. Frank Júlia ötvenötödik könyvében megtalálható a magyar konyha minden árnyalata. Kimeríthetetlen tárháza a hideg és meleg, könnyű és nehéz, egyszerű és bonyolult, hagyományos és modern ételek receptjeinek. Frank Júlia Óriás szakácskönyve nyerte a fődíjat a Libri Aranykönyv 2000-2009 szavazáson, így Olvasói Sikerkönyv lett gasztronómia kategóriában!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Levesek és levesbetétek
Hús- és húsos ételek
Szabad tűzön
Tojásételek
Főzelékek, köretek
Zöldséges főételek
Saláták
Zöldségpudingok, zöldséges felfújtak
Palacsinták
Tészták
Szendvicsek
Sajtkészítmények
Mártások
Mackófalatok, hidegkonyhai készítmények
Desszertek
Feltétek, húspótlók
Házi befőzés
Italok
Kenyerek, lángosok és pizzatészták
Édes és sós sütemények
Rétesek, bélesek
Különféle torták
Reformételek


Kinyit
szótár

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

550 remek recept 550 remek recept
Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2004)

Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben...

A család kedvencei A család kedvencei
Szerző: Allen, Rachel
Kiadó: T.bálint Kiadó (2012)

A TV Paprika nézői már jól ismerik Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan...

38 recept 38 recept
Szerkesztők: Hegyi Pálné, Oláh Géza
Kiadó: Magánkiadás (0)
Fortélyok főzőkanállal Fortélyok főzőkanállal
Szerkesztő: Pákozdi Judit
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V. (1983)

Amikor megkértük a Magyar Konyha régi, hűséges olvasóit - nemcsak háziasszonyokat, de főzni szerető...

Új szakácskönyv Új szakácskönyv
Szerző: Turós Emil
Kiadó: Betűmetsző Könyvkereskedés (2006)

Turós Emil, a neves mesterszakács "Új szakácskönyv" című könyve elsősorban olyan háziasszonyok számára...

Urmánczy Nándorné szakácskönyve Urmánczy Nándorné szakácskönyve
Szerző: Urmánczy Nándorné
Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó (2016)

A Nemzeti Örökség kiadó tervei között szerepel az összes régi szakácskönyv megjelentetése. Urmánczy...

A sűrűje A sűrűje
Szerző: Borbás Marcsi
Kiadó: StratComm Kft. (2014)

“ Azt hiszem, hogy a boldogság megszerzésének titka nem más, mint gyakorlatszerűen felismerni a mindennapok...

Modern mediterrán konyha Modern mediterrán konyha
Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

50 ebéd 50 ebéd
Szerző: Kapitán Mária
Kiadó: Magánkiadás (1941)
350 világhírű recept 350 világhírű recept
Szerző: Halász Zoltán
Kiadó: Lucullus 2000 Kiadó (2000)

Hazánkban beszerezhető hozzávalókból elkészíthető fogások a világ minden tájáról. A könyvben a magyar...

Olasz főzőiskola Olasz főzőiskola
Szerkesztő: Weisz Györgyi
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)

Az olasz főzőiskola – kezdőknek és haladóknak azokhoz szól, akik az olasz konyha változatos receptjeit...

Mediterrán konyha Mediterrán konyha
Szerkesztő: Nagy Mézes Rita
Kiadó: Kossuth Kiadó (2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára...

Ínyencek üstje Ínyencek üstje
Szerző: Tolnai Kálmán
Kiadó: Népszava Kiadó (1986)

Az európai gasztronómiai irodalomban nincs még egy szerző, akink könyvei olyan magas példányszámban - több...

Évszakok szakácskönyve Évszakok szakácskönyve
Szerző: Fitos Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen...

Rosenstein szakácskönyv Rosenstein szakácskönyv
Szerző: Rosenstein Tibor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)

„Ez a szakácskönyv három generáció receptjeit tartalmazza. Magam a hagyományos vendéglátásban érzem...

Fortélyok a konyhában Fortélyok a konyhában
Szerző: Tölli László
Kiadó: Presztízs Kiadó (1991)

Aki kézbe veszi ezt a szakácskönyvet többszáz recept között válogathat. A receptek széles skálája a...

Konyhák, ételek, élmények Konyhák, ételek, élmények
Szerző: Tolnai Kálmán
Kiadó: Népszava Kiadó (1987)

"A terített asztal mindig olyan oltár, amelynél a legtöbb ember szívesen áldoz", olvasható egy ismeretlen...

Kapcsolódó cikkek