Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak

Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak
Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Corvina Kiadó
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 952
ISBN: 9631354288
Négyezer megfőzött és kipróbált receptet, valamint megszámlálhatatlan főzési és háztartásvezetési ötletet és tanácsot kínál olvasóinak és felhasználóinak a jól ismert gasztronómiai szakember konyhai enciklopédiája. Frank Júlia ötvenötödik könyvében megtalálható a magyar konyha minden árnyalata. Kimeríthetetlen tárháza a hideg és meleg, könnyű és nehéz, egyszerű és bonyolult, hagyományos és modern ételek receptjeinek. Frank Júlia Óriás szakácskönyve nyerte a fődíjat a Libri Aranykönyv 2000-2009 szavazáson, így Olvasói Sikerkönyv lett gasztronómia kategóriában!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Levesek és levesbetétek
Hús- és húsos ételek
Szabad tűzön
Tojásételek
Főzelékek, köretek
Zöldséges főételek
Saláták
Zöldségpudingok, zöldséges felfújtak
Palacsinták
Tészták
Szendvicsek
Sajtkészítmények
Mártások
Mackófalatok, hidegkonyhai készítmények
Desszertek
Feltétek, húspótlók
Házi befőzés
Italok
Kenyerek, lángosok és pizzatészták
Édes és sós sütemények
Rétesek, bélesek
Különféle torták
Reformételek


Kinyit
facebook

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Sikerkonyhák, sikerreceptek Sikerkonyhák, sikerreceptek
Szerzők: Fontányi Rita, Lieberman Klára
Kiadó: Publex Kiadó (1991)

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnek főzni. És azoknak, akik tudnak is. Ez a könyv azoknak szól, akik...

Régi idők receptjei Régi idők receptjei
Szerzők: Lejtényi Éva, Waldhauser György
Kiadó: Black & White Kiadó (2002)

A főzés művészet. A tudás semmit sem ér tehetség nélkül. Nem véletlen, hogy nagy színészek, sportolók...

Évszakok szakácskönyve Évszakok szakácskönyve
Szerző: Fitos Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen...

Juli suli Juli suli
Szerző: Kudlik Júlia
Kiadó: Gladiátor Kiadó (1997)
Főzzünk magyarul Főzzünk magyarul
Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)

A szerző - aki amatőr ételfotós is - valamennyi ételről színes felvételt készített, hogy ezzel is...

Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
Szerző: Kádas Lajos
Kiadó: Kossuth Kiadó (2015)

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve...

Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
Szerkesztő: Tóth Emese
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve...

Planétás különleges szakácskönyv Planétás különleges szakácskönyv
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1984)

Az egyes kártyákon pontokba szedve találja az ételek készítésének egymásutáni lépéseit. Ha ezeket...

Glamour szakácskönyv Glamour szakácskönyv
Szerző: Leive, Cindi
Kiadó: Scolar Kiadó (2013)

A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út – tartja a régi mondás, s mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a...

Szakácskönyv egyszerű háztartás számára Szakácskönyv egyszerű háztartás számára
Szerző: Mansfeldné Gráner Mária
Kiadó: Gabbiano Print Kiadó (2011)

A kiadvány a szerző "Szakácskönyv egyszerű háztartás számára" című kötet hasonmás kiadása.

Fortélyok főzőkanállal Fortélyok főzőkanállal
Szerkesztő: Pákozdi Judit
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V. (1983)

Amikor megkértük a Magyar Konyha régi, hűséges olvasóit - nemcsak háziasszonyokat, de főzni szerető...

Móra Ferencné szakácskönyve Móra Ferencné szakácskönyve
Szerző: Móra Ferencné
Kiadó: Holnap Kiadó (1996)

Móra Ferencné ismert és elismert háziasszony hírében állott. Nemcsak tudott, szeretett is főzni. Főzési,...

A pucér szakács visszatér A pucér szakács visszatér
Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2014)

Nem kétséges, hogy Jamie Oliver belopta magát szívünkbe az egyszerű, ízletes házi koszt iránti...

A sűrűje 2. A sűrűje 2.
Szerző: Borbás Marcsi
Kiadó: StratComm Kft. (2015)

"Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi...

1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz 1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz
Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
Szerkesztők: Bowring, Jane, Price, Jane
Kiadó: Vince Kiadó (2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a...

38 recept 38 recept
Szerkesztők: Hegyi Pálné, Oláh Géza
Kiadó: Magánkiadás (0)
500 házias recept 500 házias recept
Szerző: Zsombok Józsefné Nagyfejtő Ilona
Kiadó: Novella Kiadó (2006)

Kezdő és gyakorlott háziasszonyok egyaránt vágynak arra, hogy sütés-főzésükkel kivívják családtagjaik,...

Kapcsolódó cikkek