Csokoládé

Ínyencek kézikönyve

Csokoládé
Csokoládé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kiadó: Gabo Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 160
ISBN: 9636891565
Ebből a csokoládékönyvből mindent megtudunk a világ legjobb csokoládéiról a kakaóültetvényektől kezdve a klasszikus pralinékig és trüffelekig. Megtaláljuk itt a világ legpompásabb csokoládéműhelyeinek elérhetőségeit, képet kapunk az ott gyártott különlegességekről, és a kóstolás terén is tapasztalatokat szerzünk. Rendkívül hasznos összefoglaló munka a csokoládé teljes gyártási folyamatáról: kakaóban erjesztésétől és napon szárításától kezdve egészen a csokoládémassza formázásáig és temperálásáig. Kiváló útmutató a csokoládékóstoláshoz és a különböző termékek minőségének megállapításához.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
ételfotó