Indiai ízek
Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás éve: 2000
Oldalszám: 64
ISBN: 9639192406
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás éve: 2000
Oldalszám: 64
ISBN: 9639192406
Az indiai konyha jóval több, mint curry és rizs, sőt az egységes tájegységek között érzékelhető különbség van. Délen például az étel általában csípősebb, mint az északon kedvelt enyhébb ízű, de sokkal aromásabb fogások. Az indiai szakácsok tökélyre vitték a fűszerek használatát - nincs még egy konyha a világon, ahol ilyen sokféle fűszert alkalmaznának és ilyen változatos formában, mint itt. A könyv lépésről lépésre vezeti be az Olvasót az ínycsiklandó indiai konyha széles kínálatának legjobb receptjeibe.
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Kingsgarden, Emma
Kiadó: Alexandra Kiadó (2004)
"Keleti" konyhaművészet alatt a Távol-Kelet konyhaművészetét értjük, melybe az indiai konyha is beletartozik....

Szerző: Banerji, Chitrita
Kiadó: Tericum Kiadó (2009)
India kulturális, történelmi és művészeti kincsek tárháza, minden utazót elbűvöl. De ismerjük-e ennek az...