A magyar konyha filozófiája

Az ősi áldozati ételek szellemiségétől a jövő magyar konyhájáig

A magyar konyha filozófiája  
A magyar konyha filozófiája
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Püski Könyvesház
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 504
ISBN: 9633020074
A kötet a régi hagyományos receptek mellett, több mint száz új ételleírást tartalmaz, amelyek kifejezik a megújuló magyar konyha sajátos ízirányzatait, tálalási esztétikáját, deatetikai értékrendjét és változatos konyhatechnikai eljárásait. A könyv magyar konyha filozófiai megközelítésének első episztemológiai megfogalmazása, amely a magyar konyhaművészet kultúrtörténeti kutatásainak megkerülhetetlen alapművét képezi. Kötelező olvasmány a magyar gasztronómia minden kedvelője számára!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
recepttár