Allergia

Korunk népbetegsége

Allergia  
Allergia
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 128
ISBN: 9789630957403
Az allergia voltaképpen az immunrendszer "tévedése". Bizonyos ártalmatlan anyagokra, mint amilyen a virágpor, valamilyen illatszer vagy élelmiszer (gyümölcs, tejtermék...stb.), szervezetünk úgy reagál, mintha veszélyes lenne, és ellenanyagokat kezd termelni ellenük. Ebben a hasznos kézikönyvben megtalálja az olvasó a különféle allergiákkal kapcsolatos információkat, a megelőzési és a kezelési lehetőségeket is beleértve.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
cikkek

Kapcsolódó könyvek

E-mentes övezet - Avagy mit reggeliztél ma? E-mentes övezet - Avagy mit reggeliztél ma?
Szerzők: Sebestyén Balázs, Tóth Gábor
Kiadó: Pilis-Vet Bt. (2016)

Világunkban a helyes táplálkozáshoz mindenkinek értenie kell egy kicsit. Az élelmiszeripar kettős játékot...

Egyszerűen paleo Egyszerűen paleo
Szerző: Carpender, Dana
Kiadó: Kossuth Kiadó (2015)

A paleo étrend az utóbbi években vált igazán közkedveltté. Egyre többen követik az elveit, hogy egy...

33 egészséges nyers ételek 33 egészséges nyers ételek
Szerző: Meng Tünde
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2010)

A friss, nyers étel természetes színe és zamata különleges élvezetet nyújt, és olyan energiabomba...

Paleolit sütemények Paleolit sütemények
Szerző: Mezei Elmira
Kiadó: Jaffa Kiadó (2013)

A házi sütemények különleges hangulatot teremtenek. Narancshéj, vanília, fűszerek édes illata száll a...

Erdő, mező ajándékai Erdő, mező ajándékai
Szerző: Tolnai Kálmán
Kiadó: Népszava Kiadó (1988)

Tolnai Kálmán gasztronómiai berkekben való jártasságát mi sem szemlélteti jobban, mint azok a terített...

Mit adj enni a babának? Mit adj enni a babának?
Szerző: Clarke, Jane
Kiadó: Kulinária Kiadó (2013)

"Boldog vagyok, hogy végre magyarul is megjelenik ez a kiváló könyv. Jane Clarke az egyik kedvenc külföldi...

1600 kcal 1600 kcal
Szerző: Nagy Margit
Kiadó: Servier Hungária Kft. (2000)
33 étel a paleolit táplálkozás jegyében 33 étel a paleolit táplálkozás jegyében
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2011)

A receptkönyvsorozat legújabb kötet az egyre népszerűbb paleolit táplálkozás jegyében született. A...

33 lúgosító sütemény és desszert 33 lúgosító sütemény és desszert
Szerzők: Csigó László, Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2013)

"A süteményeket, desszerteket sokan szeretik, de sajnos ezek többsége savasítja szervezetünket. Mi most olyan...

Cukorbetegek étrendje Cukorbetegek étrendje
Szerző: Budd, Martin
Kiadó: Bioenergetic Kiadó (2007)

Sok olyan könyv kapható jelenleg is, amely a diabéteszről szól. Ezek a cukorbetegség minden aspektusát...

4 évszak reform receptjei 4 évszak reform receptjei
Szerző: Kisa Judit
Kiadó: Rák ellen, az emberért, a holnapért Alapítvány (2009)

Számtalan bizonyíték támasztja alá,hogy ételeink mennyisége és minősége nagyrészt meghatározza...

8 hetes koleszterin kúra 8 hetes koleszterin kúra
Szerző: Kowalski, Robert E.
Kiadó: Láng Kiadó (1990)

A 8 hetes koleszterinkúra biztonságos, hatékony és forradalmian új lehetőség a vér koleszterinszintjének...

A savanyú káposzta A savanyú káposzta
Szerző: Martin, Susanne
Kiadó: Cser Kiadó (2008)

Az elmúlt években a savanyú káposzta valóságos reneszánszát élte. Ez a rendkívül egészséges, és nem...

Egészséges ínyencfalatok Egészséges ínyencfalatok
Szerző: Hadarik Rita
Kiadó: T.bálint Kiadó (2014)

Hogy miért ír valaki ilyen szakácskönyvet, amikor ő maga nem érintett lisztérzékenységben? Egyszerű: mert...

Takarékos reformkonyha Takarékos reformkonyha
Szerző: A. Albrecht Éva
Kiadó: Gladiátor Kiadó (2002)

Ön egy olyan receptkönyvet tart a kezében, melyben egyszerű, hétköznapi ételek leírásai vannak. Nem...

Diétás ételek Diétás ételek
Szerkesztő: Dózsa György
Kiadó: Gabona Tröszt (1989)

Az utóbbi években több olyan szakácskönyv jelent meg Magyarországon, amelyekben mesterszakácsaink felhívják...

550 remek recept 550 remek recept
Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2004)

Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben...

Paleolit szakácskönyv Paleolit szakácskönyv
Szerző: K. Kishonti Betti
Kiadó: Könyvműhely (2010)

A legtöbb betegségünk kialakulása étkezési szokásainkban rejlik. Ételeinket olyan alapanyagokból...

Kapcsolódó cikkek