Húsételek

Húsételek  
Húsételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás éve: 1999
Oldalszám: 109
ISBN: 9635470231
A húsételek, legyenek azok sertésből, marhából, bárányból, borjúból, halból és szárnyasból, párolva, főzve, sütve - alapfogásai maradnak a magyar konyhának. Könyvünk legalább kétszázféle húsétel elkészítési módját, ízesítését ismerteti, mindig kitérve a húsok mellé javasolt köretekre, mártásokra, töltelékekre. Számtalan receptet ad a belsőségek elkészítéséhez, csak a májnak legalább tizenötféle változatát ismerteti. És ami nem utolsó szempont: a receptek mindegyike a magyar piacon megtalálható élelmiszerek alapján elkészíthető. A régi, esetleg valóban csak a nagymama konyhájából ismert ízekhez jó étvágyat kívánunk.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Néhány tanács  6
A hús elkészítési módjai  7
Marhahúsból készült ételek  11
Borjúhúsból készült ételek   25
Sertéshúsból készült ételek 
35
Disznótoros ételek   47
Birka-, bárány- és kecskehúsból készült ételek    55
Szárnyasokból készült ételek    67
Vadból és házinyúlból készült ételek   77
Halételek  87
Belsőségekből készült ételek  99


Kinyit
google+