Mexikói konyha

színpompás és csípős fogások ínyenceknek

Mexikói konyha  
Mexikói konyha
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 95
ISBN: 9639421413
Kukorica, bab, erőspaprika minden mennyiségben, tortilla és chilli con carne - legtöbbünknek hirtelen csak ennyi jut eszébe a mexikói konyháról. Akik kedvelik a csípős ízeket, azok most több mint negyven - a fülszöveg tanúsága szerint - 'könnyen elkészíthető és kipróbált' recept segítségével kóstolhatnak bele a jellegzetes, ám nem extrém, hazánkban is könnyedén beszerezhető hozzávalókból készült közép-amerikai ételekbe. A receptek az elő- és elkészítési időt, a hozzávalók listáját, az elkészítés részletes menetét, tálalási javaslatot, variációkat és ínycsiklandó, egész oldalas fotókat tartalmaznak. A szakácskönyvektől már megszokott fejezeteket tartalmazó (előételek és levesek, könnyű fogások, tortillák, főételek, köretek, desszertek) kötet végén receptkereső található.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
könyvek