Ehető virágok

zöldség- és gyümölcsfaragás

Ehető virágok
Ehető virágok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Timp Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 112
ISBN: 963-86678-1-8
Az olvasó ebben a könyvben megtalálja akár az akác vagy a bodza virágának hagyományos elkészítési módját, de azoknak a mai konyhára igazított változatát is. Könyvünk színes fotókkal illusztrált, könnyen elkészíthető receptek mellett ötleteket ad az ételek virággal történő díszítésére, bepillantást nyújt a zöldség- és gyümölcsfaragás rejtelmeibe is. Megismerkedhetünk az ezerszínű és ízű virágbirodalom történetével, valamint a magyar népművészet virágszimbolikájával.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
szólj hozzá, értékelj