Csodálatos húsok

Csodálatos húsok  
Csodálatos húsok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 80
ISBN: 9635491565
Jót enni családunk és barátaink körében - ez az egyik legnagyobb öröm az életünkben. Rohanó világunkban pusztán kedvtelésből, mint szükségből főzni elérhetetlen álomnak tűnhet. A Csodálatos húsok marha-, borjú-, sertés- és bárányhús felhasználásával készült, könnyen elkészíthető ételeket mutat be ínycsiklandóan tetszetős formában, az elfoglalt háziasszony számára összeállítva, így nem számít, mennyi idő áll rendelkezésünkre, vagy mennyire gyakorlott szakácsok vagyunk.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezetés  4

Tanácsok húsvásárláshoz 5

Sütési-főzési technikák 6

Egészséges húsételek  8

Vidéki konyha  28

Főzés gazdaságosan  40

Ételek szabadtűzön  52

Egzotikus ízek  64

Általános irányelvek  78

Tárgymutató  80


Kinyit
pinterest