Sütés, párolás burokban

alufóliában vagy sütőzacskóban

Sütés, párolás burokban  
Sütés, párolás burokban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Grafo Kiadó
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 95
ISBN: 963-9485-26-8
Zamatos, omlós, sohasem száraz húsok és szárnyasok, vitamindús zöldségek. Semmi kétség, ezek alufóliában vagy sütőzacskóban készültek, hiszen ez a legsikerültebb és legötletesebb módja a friss színek, eredeti ízek megőrzésének, és a zsiradékkal való takarékoskodásnak. Fóliában sütni rendkívül egyszerű is. Bizonyság erre a könyvünkben található több mint 40, Dr. Oetker által kipróbált, számunkra is biztosan sikeres recept. Ízelítőül a tartalomból: tűzdelt báránycomb alufóliában, mustáros sertéssült, nyárson sült kagylók, cukkínival töltött édeskömény, bagett kapros fokhagymás vajjal, kis húsgombócok orosz módra, zöldfűszeres fokhagymás tonhalsteak.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
bevásárlólista