Zöldségek
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 64
ISBN: 9789639731110
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (1996)
E könyv az ételek kímélő, energiatakarékos, gyors főzésének, melegítésének és felolvasztásának...

Szerző: Pákozdi Judit
Kiadó: Kurír Lap- és Könyvkiadó (1992)
Az uborka és a tök házasságából származó cukkini két távoli vidékről, Mexikóból és Nyugat-Indiából...

Szerző: Fási Katalin
Kiadó: Aranyhal Kiadó (1991)
Gyakran hallani mostanában, hogy fűben, fában orvosság van. Ebből a könyvből kiderül, hogy nemcsak abban,...

Szerző: Tusor András
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)
A Salátástálban a körítésként és önálló fogásként egyaránt fogyasztható saláták receptjei mellett...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2011)
Negyvennél is több villámreceptet kínálunk hús, hal, zöldségek grillezésre, melyeket különböző kenyerek,...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Legnépszerűbb ételeink között is dobogós hely jut a burgonyának. Érdemes azt is megtanulni, hogy milyen...

Szerző: F. Nagy Angéla
Kiadó: Compu-Typo Kft. (0)
A szép magyar szóval tojásgyümölcsnek nevezett padlizsán egyike a legrégebbi zöldségfélénknek. Őshazája...

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2009)
A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

Szerkesztők: Deák Balázs, Eperjessy Magdolna, Kovács Ágnes, Szily Pál
Kiadó: LSI Alkalmazástechnikai Tanácsadó Szolgálat (1989)

Szerző: Boutenko, Victoria
Kiadó: Bioenergetic Kiadó (2011)
A kötet rávilágít, a sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2006)
Zamatos, omlós, sohasem száraz húsok és szárnyasok, vitamindús zöldségek. Semmi kétség, ezek alufóliában...

Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)
A szerző - aki amatőr ételfotós is - valamennyi ételről színes felvételt készített, hogy ezzel is...

Szerző: Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2008)
A nyári esték slágere a szabad ég alatti grillezés. Persze a konyhában is pompás grillfogások születhetnek,...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A burgonya kétségtelenül az egyik legváltozatosabban felhasználható zöldségféle. Kiváló a tápértéke,...

Szerző: Bridge, Tom
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120, nagyobbrészt olasz eredetű tésztareceptet tartalmaz. Mindegyiket...

Szerző: Dr. Erdélyi Lajosné
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1983)
Mi indokolja a házi tartósítást? Mindenekelőtt az otthoni befőzés hagyományai. Sok tapasztalat, megfigyelés...

Szerzők: Eisenstock Ildikó, Pákozdi Judit
Kiadó: Gladiátor Kiadó (2000)
A köretek a magyar konyha mostohagyermekei. Egy háziasszony hírnevét remek húsételek, titkos receptúrájú...

Szerző: Stacey, Jenny
Kiadó: Vince Kiadó (2004)
A burgonya a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásban fontos szerepet játszik. Az egyik...