Halak és a tenger gyümölcsei
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 64
ISBN: 9789639731059
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Tóth Erika Katalin
Kiadó: Vitalon Etalon Kiadó (0)
"200 év receptgyűjteményét tartja kezében a kedves olvasó, ugyan nem szokványos módon, mert megtalálhatja...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)
Ez a mindentudó ázsiai serpenyő mind kedveltebb, hiszen segítségével szempillantás alatt zamatos ételek...

Szerző: Bridge, Tom
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120, nagyobbrészt olasz eredetű tésztareceptet tartalmaz. Mindegyiket...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Az olasz konyhát nem csak a mediterrán partok mentén kedvelik - sok olasz fogás méltán került be a nemzetközi...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti...

Szerző: Anne, Wilson
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Tojás, chilipaprika, csicseriborsó, tengeri ételek, paprikafélék, rizs - a spanyol ételek igen színesek,...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
Az olasz konyháért szinte mindenki rajong. Alighanem azért, mert a tésztákkal vagy rizottókkal, hús- és...

Szerzők: Casparek-Türkan, Erika, Döbbelin, Hans Joachim
Kiadó: Kossuth Kiadó (2002)
Ez a könyv mindenekelőtt szakácskönyv, ezért természetszerűleg elsősorban a tengerekből, tavakból és...

Szerkesztő: Jelinek Aliz
Kiadó: Pannonia Sz. V. V. (0)
A Pannónia 42 szállodájának és több száz különálló éttermének specialitásait és egyedi hangulatát nem...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
Az egytálételeket szinte az egész világon mindenütt kedvelik, mert ízletesek és egyszerűen elkészíthetők....

Szerzők: Szabó Péter, Hoitsy György
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)
A "Halak és halételek" nem csupán egy könyv a sok közül. Rendkívüli élmény, amely teljesen új...

Szerző: Tolnai Kálmán
Kiadó: Népszava Kiadó (1983)
Brillant-Savarin, a gasztronómia klasszikusa szerint a vadpecsenye az asztal legnagyobb gyönyörűségei közé...

Szerző: Wright, Jeni
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
A halak és a tenger gyümölcsei egyre népszerűbbek, hiszen mind többen fedezik fel, milyen egészségesek,...

Szerző: Terebess Gábor
Kiadó: Helikon Kiadó (1986)
"Ez a könyv - mondja érdekfeszítő művéről a szerző, aki maga is hosszabb ideig élt a Távol-Keleten -...

Szerző: Kazuko, Emi
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)
Tiszta, friss ízeinek és látványos külsejének köszönhetően a sushi szerte a világon hatalmas...

Szerkesztő: Orlowska, Marta
Kiadó: O-Press (2010)
Asztalainkról nem hiányoznak az olasz ízek, de általában a közismert pizzát, spaghettit vagy tiramisut...

Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)
A szerző - aki amatőr ételfotós is - valamennyi ételről színes felvételt készített, hogy ezzel is...

Szerző: Hachet, Sophie
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1994)
A 100 recept segítségével ízletes, eredeti ételeket készíthetünk.

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Az indiai konyha jóval több, mint curry és rizs, sőt az egységes tájegységek között érzékelhető...