Új idők régi receptjei

hírességek kedvencei

Új idők régi receptjei
Új idők régi receptjei
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerkesztő: Horváth Ágnes
Kiadó: Glória Kiadó
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 471
ISBN: 978-963-9587-42-7
Szakácskönyvünk azt kívánja bemutatni, hogy a főzésben, konyhaművészetben mindenki egyenlő lehet. A kötet magvát a Herczeg Ferenc által jegyzett Uj idők című újság gasztronómiai rovatának receptgyűjteményére alapoztuk, de éppen véleményünk bizonyítására néhol feltételezve, máshol írásos bizonyítékok alapján a receptekben olyan ételeket közlünk, amelyeket Jézustól - a hétköznapi és ma ismert embereken át - Göncz Árpádig el is fogyasztottak.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó    29
Levesek   33
Levesbevalók    51
Meleg és hideg előételek   57
Tojásételek    101
Sajtételek   117
Halak   135
Főzelékek   153
Feltétek főzelékre   170
Mártások, körítések, saláták    175
Húsok     199
Disznóölés    241
Szárnyasok   251
Vadak    269
Tészták    283
Finom sütemények, torták, piskóták    333
Édes és sós teasütemények, pogácsák    377
Pudingok, felfújtak, palacsinták    401
Krémek, sodók, parfék, csokoládék és cukorkák    411
Italok, likőrök, szörpök, bólék   427
Befőzés, tartósítás    441
 


Kinyit
szólj hozzá, értékelj