Grillezés
A rozmaringos báránynyárstól a parázsban sült zöldségig
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 79
ISBN: 978-963-684-501-8
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 79
ISBN: 978-963-684-501-8
"Na végre, itt a nyár!" - a strandolás és a kerti partik ideje. Grillezni persze nemcsak nyáron és nemcsak a szabadban lehet, de ha van egy jó kerti grillsütőnk, érdemes minden alkalmat kihasználni, hiszen a rafinált receptekkel mindenki számára kitűnő szórakozás a grillezés, amelybe a vállalkozó kedvű vendégeket is bevonhatjuk. Akár marokkói bárányszeletet készítünk, akár lazacot narancsos-bazsalikomos páccal vagy nyárson sült zöldséget citromos újhagymával, biztos sikert aratunk mind a felnőttek, mind a gyerekek körében. Hogy teljes legyen a menü, finom mártogatókat, salsákat és salátákat is ajánlunk, és nem mellesleg sok hasznos információt, számtalan tippet adunk a grillezéshez, valamint az eszközök beszerzéséhez és használatához. "1, 2, 3 és kész!" - minden ételt három lépésben, egykettőre és könnyedén elkészíthetnek még a kezdők is. Az egyszerű, könnyen beszerezhető hozzávalóknak és a munkafázisok pontos leírásának köszönhetően minden recept játszva sikerül, a ragyogó fotók garantáltan kedvet csinálnak a grillezéshez, a pazar ételek illata és látványa pedig bizonyosan meghozza az étvágyat.