Grillezés

A rozmaringos báránynyárstól a parázsban sült zöldségig

Grillezés  
Grillezés
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 79
ISBN: 978-963-684-501-8
"Na végre, itt a nyár!" - a strandolás és a kerti partik ideje. Grillezni persze nemcsak nyáron és nemcsak a szabadban lehet, de ha van egy jó kerti grillsütőnk, érdemes minden alkalmat kihasználni, hiszen a rafinált receptekkel mindenki számára kitűnő szórakozás a grillezés, amelybe a vállalkozó kedvű vendégeket is bevonhatjuk. Akár marokkói bárányszeletet készítünk, akár lazacot narancsos-bazsalikomos páccal vagy nyárson sült zöldséget citromos újhagymával, biztos sikert aratunk mind a felnőttek, mind a gyerekek körében. Hogy teljes legyen a menü, finom mártogatókat, salsákat és salátákat is ajánlunk, és nem mellesleg sok hasznos információt, számtalan tippet adunk a grillezéshez, valamint az eszközök beszerzéséhez és használatához. "1, 2, 3 és kész!" - minden ételt három lépésben, egykettőre és könnyedén elkészíthetnek még a kezdők is. Az egyszerű, könnyen beszerezhető hozzávalóknak és a munkafázisok pontos leírásának köszönhetően minden recept játszva sikerül, a ragyogó fotók garantáltan kedvet csinálnak a grillezéshez, a pazar ételek illata és látványa pedig bizonyosan meghozza az étvágyat.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Fontos tudnivalók a grillezéstől                                              6
Mennyei húsok és szárnyasok                                               10
Csábító halak és tenger gyümölcsei                                    26
Vegetáriánus finomságok                                                       42
Kreatív köretek: öntetek, mártogatók, salsák és saláták   62
Receptmutató                                                                            80
 


Kinyit
recepttár