Vegetáriánus ételek

világkonyha : öt földrész hatszáz receptje

Vegetáriánus ételek  
Vegetáriánus ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 976
ISBN: 978-963-09-5528-7
A közel 600 receptet tartalmazó szakácskönyv, a nagy sikerű Világkonyha és a Tészta és rizs című kötetek folytatása. A sokféle módon elkészíthető zöldséges ételek – levesek, pizzák, lepények, szendvicsek, saláták, sült és grillezett zöldségek, desszertek – mellett megtalálhatók benne a legfontosabb vegetáriánus és vegan (állati eredetű fehérjét nem tartalmazó) receptek. A könyvet nemcsak vegetáriánusoknak ajánljuk, hanem mindazoknak, akik az egészséges táplálkozás hívei. A recepteket 700 gyönyörű színes fotó illusztrálja.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Falatkák  6
Partiételek  34
Lepények és pikáns piték  84
Pizzák  152
Kenyerek és lepények  182
Levesek  224
Tészták  304
Magvak  366
Bab és lencse  418
Fűszeres párolt ételek  444
Sült és hirtelen sült ételek  522
Grillfalatok  540
Sült ételek   558
Tálban sültek  642
Tojásos ételek  688
Sajtok  728
Saláták  748
Édességek  844
Torták és sütemények  888
Alapreceptek  942


Kinyit
google+

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

33 mangold recept 33 mangold recept
Szerző: Pákozdi Judit
Kiadó: Compu-Typo Kft. (1992)

A mangold - régies nevén a mángold - származását tekintve a cukorrépa és a takarmányrépa rokona, ízre...

101 vegetáriánus étel 101 vegetáriánus étel
Szerző: Murrin, Orlando
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)

Ebben a szakácskönyvben megtalálható azoknak az egyszerű, ínycsiklandozó vegetáriánus ételeknek az...

Tészták sütve, főzve Tészták sütve, főzve
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)

Habár az élelmiszerárak az egekbe szöktek, a tészta még abban az esetben is olcsó nyers-anyagnak számít, ha...

Vegetáriánus konyha Vegetáriánus konyha
Szerzők: Pigozzi, Paolo, Pedrotti, Walter
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A...

Wok Wok
Wok Wok
Szerkesztő: Biró Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék...

Mexikói konyha Mexikói konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2011)

A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti...

Klasszikus vegetáriánus konyha Klasszikus vegetáriánus konyha
Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)

Szervezzen a családjának, barátainak egy kellemes és pazar vegetáriánus partit. Ebben a könyvben mindent...

Vegetáriánus konyha Vegetáriánus konyha
Szerző: Stacey, Jenny
Kiadó: Vince Kiadó (2005)

Ez a fantáziadús szakácskönyv 120 kitűnő, hús nélküli receptet tartalmaz, melyek bizonyítják, milyen...

Tészták Tészták
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

Mivé is lenne az életünk az ízletes, olcsó, tápláló, könnyen elkészíthető és sokoldalú tésztaételek...

A csodálatos olíva A csodálatos olíva
Szerző: Bänzinger, Erica
Kiadó: Cser Kiadó (2004)

Mi lenne a mediterrán konyhából olívaolaj nélkül? Szinte elképzelhetetlen! Az olívaolaj az egész mediterrán...

100 recept 100 recept
Szerző: Fodor Erzsébet
Kiadó: Magánkiadás (2002)

"Gyógyíts magad tudatos táplálkozással!" "Segíts magadon, különben nem segít senki más!" "Az embernek...

Legyen vegán! Legyen vegán!
Szerző: Carlin, Áine
Kiadó: Kossuth Kiadó (2015)

Áine Carlin szakszerűen avatja be az Olvasót a vegán étkezés rejtelmeibe. Száznál is több egyszerűen...

Olasz konyha Olasz konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2011)

Az olasz konyháért szinte mindenki rajong. Alighanem azért, mert a tésztákkal vagy rizottókkal, hús- és...

Frissen fagyasztva Frissen fagyasztva
Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)

Az ismert táplálkozási szakember megismertet a mélyhűtés során az élelmiszerekben végbemenő folyamatokkal,...

33 padlizsán recept 33 padlizsán recept
Szerző: F. Nagy Angéla
Kiadó: Compu-Typo Kft. (0)

A szép magyar szóval tojásgyümölcsnek nevezett padlizsán egyike a legrégebbi zöldségfélénknek. Őshazája...

A legfinomabb vegetáriánus ételek A legfinomabb vegetáriánus ételek
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
Kiadó: Vince Kiadó (2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt....

Könnyű sushi Könnyű sushi
Szerző: Kazuko, Emi
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)

Tiszta, friss ízeinek és látványos külsejének köszönhetően a sushi szerte a világon hatalmas...

Francia konyha Francia konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2011)

A franciák híresek a gasztronómia iránti kitüntetett figyelmükről, valamint választékosságukról az...