Kínai konyha
több mint 100 fontos recept
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 240
ISBN: 9789639731547
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Stacey, Jenny
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Noha ismereteink a kínai konyhával kapcsolatban legtöbbször kimerülnek a sarki büfé kínálatánál,...

Szerző: Szovátai Vass
Kiadó: Pro-Book Kiadó (2008)
Mindazok számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem...

Szerkesztő: Biró Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék...

Szerző: Tong, Liu
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
A tea a földi tisztaság szimbóluma. Van valami a természetében ami az élet csendes szemlélésének világába...

Szerző: Kwong, Kylie
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)
Még soha nem volt ilyen egyszerű kínai ételt készíteni otthon - csak ez a könyv, egy wok és egy gyors...

Szerző: Keng-Peralta, Gabrielle
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
Mit találhatunk a könyvben? Szeletelési, sütési és ízesítési trükköket, amelyek segítségével...

Szerző: Kingsgarden, Emma
Kiadó: Alexandra Kiadó (2004)
"Keleti" konyhaművészet alatt a Távol-Kelet konyhaművészetét értjük, melybe az indiai konyha is beletartozik....

Szerkesztők: Bowring, Jane, Price, Jane
Kiadó: Vince Kiadó (2006)
A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1998)
Test és lélek harmóniája- ennek megteremtéséhez járul hozzá az évezredes hagyományokkal rendelkező kínai...

Szerző: Terebess Gábor
Kiadó: Helikon Kiadó (1986)
"Ez a könyv - mondja érdekfeszítő művéről a szerző, aki maga is hosszabb ideig élt a Távol-Keleten -...