Az olasz konyha alapjai

minden, ami az otthoni dolce vitához szükséges

Az olasz konyha alapjai
Az olasz konyha alapjai
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 168
ISBN: 9635490054
Az olasz konyha megszállottja? A főzés alapkönyvének & A sütés alapkönyvének rajongója, amelyek az örömteli főzés és sütés abszolút alapjait jelentik? Benvenuto! Hiszen Az olasz konyha alapjai mindkettőt egyesíti: a mesterfogásokat a tésztáktól az olajbogyón át a cukkíniig.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Alapvető tudnivalók
17 igazi olasz hozzávaló    6
Pasta asciutta      8
Tészta készítése
Hosszú és vékony
Hosszú és lapos
Hosszú vagy rövid csőtészta
Risotto eccetera   14
Rizottó
Polenta
Gnocchi
Salami eccetera   16
Szalámik
Sajtok
Aroma eccetera    18
Olívaolajok
Ecetek
Vino eccetera      20
Megnevezések
Borok a mindennapokra
Borok különleges alkalmakra
Caffe eccetera     24
Kávék
A dolce vita     26
Antipasti      34
Előételek
Pasta       56
Tészták
Rizs és más    78
Rizottók
Krumplinudlik
Pizzák
Verdura    96
Zöldségek - levesben és másként
Pesce eccetera    112
Halak
Kagylók
Garne eccetera    128
Húsok
Dolci    148
Édességek


 


Kinyit
hírlevél