Gabonafélék

Legfőbb energiaforrásaink

Gabonafélék  
Gabonafélék
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 125
ISBN: 9789630957267
A könyv a gabonafélék sokoldalú, gazdag tápanyagtartalmú világába kalauzolja el az olvasót. Mindent megtudhatunk az összetételüktől a tulajdonságaikig, a kereskedelemben kapható termékektől a receptekig.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
facebook

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

1000 kcal 1000 kcal
Szerző: Nagy Margit
Kiadó: Servier Hungária Kft. (2000)

A Diabetes újság 1999-ben ünnepelte 10 éves születésnapját. A veszprémi székhelyű Cukorbetegekért...

160 grammos szénhidrátdiéta 160 grammos szénhidrátdiéta
Kiadó: Sanoma Kiadó (2013)

Attól még, hogy vigyázunk az egészségünkre és törekszünk minél változatosabban étkezni még nem kell...

Bogrács és kukta Bogrács és kukta
Szerzők: Balyó Mária, Pelle Józsefné
Kiadó: MRT-Minerva (1973)

A világszerte joggal híres magyar konyháról - itthon, magunk között - megállapíthatjuk, hogy hagyományos...

Gasztronómiánk krónikája Gasztronómiánk krónikája
Szerző: Dr. Ketter László
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1985)

Élelmezésünk távoli múltjának és jövőjének érdekes regénye ez a könyv. A szerző több mint negyven...

Gluténmentes édességek Gluténmentes édességek
Szerző: Ráczné Vígh Zsuza
Kiadó: Grimm Kiadó (2008)

Ez a könyv olyan lisztérzékenyeknek, tehéntejfehérje-allergiásoknak, illetve azok családtagjainak, barátainak...

Paleolit válasz Paleolit válasz
Szerző: Cordain, Loren
Kiadó: Jaffa Kiadó (2012)

Ugyan kit ne foglalkoztatna a kérdés: hogyan fogyhatunk le, töltődhetünk fel és fiatalodhatunk meg mindössze...

A nélkölözhetetlen vitaminok A nélkölözhetetlen vitaminok
Szerző: Mauri, Angel Maria
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

A vitaminok rendkívül fontosak szervezetünk számára, és éppen ezért nem hiányozhatnak a mindennapi...

550 remek recept 550 remek recept
Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2004)

Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben...

Paleolit konyha hedonistáknak Paleolit konyha hedonistáknak
Szerző: Posta Renáta
Kiadó: Jaffa Kiadó (2013)

A paleolit étrendről a többségnek a diéta és a lemondás jut az eszébe. Nekem a fittség, az életerő és a...

A zen diéta forradalma A zen diéta forradalma
Szerzők: Faulks, Martin, Faulks, Philippa
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)

A kötetben közreadott módszer a zen mesterek bölcsességét a legújabb kutatási eredményekkel ötvözi. Nem...

E-mentes övezet - Avagy mit reggeliztél ma? E-mentes övezet - Avagy mit reggeliztél ma?
Szerzők: Sebestyén Balázs, Tóth Gábor
Kiadó: Pilis-Vet Bt. (2016)

Világunkban a helyes táplálkozáshoz mindenkinek értenie kell egy kicsit. Az élelmiszeripar kettős játékot...

33 finom étel daganatok ellen 33 finom étel daganatok ellen
Szerzők: Rigó János, Veresné Bálint Márta, Horváth Zoltánné
Kiadó: Anonymus Kiadó (2000)

Miért kellene lemondani az evés, az ízek öröméről annak, aki diétázik? Miért kellene külön főzni neki,...

Süssünk zsírszegényen Süssünk zsírszegényen
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2003)

Ismerős mindannyiunk számára a látvány: az asztalon pompás, finom torták, sütemények csábítanak. Ki tud...

Légy energikus! Légy energikus!
Szerzők: Hunking, Penny, Hunger, Fiona
Kiadó: Alexandra Kiadó (2005)

Az ivólevek tele vannak tápanyagokkal. Nemcsak sportolók számára hasznosak, hanem azoknak is, akik jó formában...

100 recept 100 recept
Szerző: Fodor Erzsébet
Kiadó: Magánkiadás (2002)

"Gyógyíts magad tudatos táplálkozással!" "Segíts magadon, különben nem segít senki más!" "Az embernek...

Születéstől születésnapig Születéstől születésnapig
Szerző: Havas Dóra
Kiadó: Boook Kiadó (2013)

Havas Dóra két kisgyermek anyukájaként különösen fontosnak tartja, hogy gyermekei a lehető legegészségesebb...

90 napos diéta 90 napos diéta
Szerző: Jámbor Mariann
Kiadó: Pro-Book Kiadó (2008)

Három hónap kitartás, és a siker látványos! A szétválasztó diéta segítségével valóban jelentős...

A legfinomabb fogyókúrás ételek A legfinomabb fogyókúrás ételek
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

A savanyú káposzta A savanyú káposzta
Szerző: Martin, Susanne
Kiadó: Cser Kiadó (2008)

Az elmúlt években a savanyú káposzta valóságos reneszánszát élte. Ez a rendkívül egészséges, és nem...

Kapcsolódó cikkek