Gabonafélék

Legfőbb energiaforrásaink

Gabonafélék  
Gabonafélék
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 125
ISBN: 9789630957267
A könyv a gabonafélék sokoldalú, gazdag tápanyagtartalmú világába kalauzolja el az olvasót. Mindent megtudhatunk az összetételüktől a tulajdonságaikig, a kereskedelemben kapható termékektől a receptekig.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
google+

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

691 recept jó étvággyal, egészségesen 691 recept jó étvággyal, egészségesen
Szerkesztő: Móza Katalin
Kiadó: Írisz 2003 Kiadó (2004)

Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hizlaló ételek elkészítéséhez.

Könnyed magyar konyha Könnyed magyar konyha
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2006)

A színes fotókkal illusztrált szakácskönyvben Frank Júlia gasztronómus azt szeretné bemutatni a...

1400 kcal 1400 kcal
Szerző: Nagy Margit
Kiadó: Servier Hungária Kft. (2002)

A Diabetes újság 1999-ben ünnepelte 10 éves születésnapját. A veszprémi székhelyű Cukorbetegekért...

100 természetes immunerősítő 100 természetes immunerősítő
Szerző: Haigh, Charlotte
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)

A kötet a leghatásosabbakat sorolja fel az immunerősítő táplálékok közül: részletesen bemutatja őket,...

A beteg gyermek diétáskönyve A beteg gyermek diétáskönyve
Szerző: S. Deli Magda
Kiadó: Medicina Kiadó (1983)

A beteg gyermek diétás könyvében az olvasó tájékoztatást kap a diétás ételek elkészítésének...

A természet patikája A természet patikája
Szerző: Oláh Andor
Kiadó: Kossuth Kiadó (1994)

A növényekkel gyógyítás, a fitoterápia, az emberiség történetének legősibb idejéből ered, s az...

A Mayo Klinika diétája A Mayo Klinika diétája
Szerző: Hensrud, Donald
Kiadó: Vince Kiadó (2010)

"Ez a diéta nem egy újabb divathóbort. Az ilyenekből nyilván eleged van, hisz ismered az eredményeket....

Paleolit vendégváró falatkák Paleolit vendégváró falatkák
Szerző: Mezei Elmira
Kiadó: Jaffa Kiadó (2014)

Ki ne szeretné paleós házigazdaként is elkápráztatni vendégeit gusztusos, étvágygerjesztő falatkákkal,...

Aloe Vera Aloe Vera
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

Számos betegség kapcsán mutatott gyógyító hatása miatt került az utóbbi években ismét előtérbe. A...

Egészséges ínyencfalatok Egészséges ínyencfalatok
Szerző: Hadarik Rita
Kiadó: T.bálint Kiadó (2014)

Hogy miért ír valaki ilyen szakácskönyvet, amikor ő maga nem érintett lisztérzékenységben? Egyszerű: mert...

Makrobiotika Makrobiotika
Szerző: Sebestyén Szilvia
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)

A makrobiotika az ősi keleti filozófia bölcsességein alapuló életmód és táplálkozási rendszer, amely a...

A szépítő, gyógyító méz, propolisz és társai A szépítő, gyógyító méz, propolisz és társai
Szerző: Pedrotti, Walter
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

A méhtermékek a természet csodái. Különleges táplálékok, kiemelkedő szerepet játszanak az egészség...

8 hetes koleszterin kúra 8 hetes koleszterin kúra
Szerző: Kowalski, Robert E.
Kiadó: Láng Kiadó (1990)

A 8 hetes koleszterinkúra biztonságos, hatékony és forradalmian új lehetőség a vér koleszterinszintjének...

Gabonakonyha Gabonakonyha
Szerzők: Kútvölgyi Mihály, Csizmadia András, Nyers Csaba
Kiadó: Timp Kiadó (2002)

A búzából, tönkölybúzából, árpából, rozsból, hajdinából, zabból, rizsből, kölesből, kukoricából...

Paleolit szakácskönyv 2. Paleolit szakácskönyv 2.
Szerző: K. Kishonti Betti
Kiadó: Könyvműhely (2011)

Ebben a szakácskönyvben a Paleolit diéta során használható receptek találhatók. Az Előszó témája a...

Házipatika Házipatika
Szerző: Pigozzi, Paolo
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
33 finom étel cukorbetegeknek 33 finom étel cukorbetegeknek
Szerzők: Rigó János, Fehér Ferencné
Kiadó: Anonymus Kiadó (1998)

A cukorbetegség diétáját az orvos írja elő. Megállapítja az étrend két legfontosabb tényezőjét, azt,...

Cukor nélkül édesen Cukor nélkül édesen
Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Kossuth Kiadó (1991)

Az édes ízről nem szívesen mond le az ember. A mesterséges édesítőszerek abban segítenek, hogy olyan...

Egy vesebeteg tapasztalatai, vallomása életéről és táplálkozásáról Egy vesebeteg tapasztalatai, vallomása életéről és táplálkozásáról
Szerző: Szigeti Andor
Kiadó: Vince Kiadó (2009)

A könyv szerzője 1950-től 1981-ig, nyugdíjba vonulásáig folyamatosan a vendéglátás különböző területein...

A négy alapíz szakácskönyve - Sós A négy alapíz szakácskönyve - Sós
Szerzők: Dworschák Ernő, Frank Júlia, Gundel Imre
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1986)

A négy alapíz szakácskönyvei a kiadó új vállalkozása. Alapízként (sós, savanyú, édes, keserű) gyűjti...

Kapcsolódó cikkek