Kőgrill, mikrohullám, olajsütő

Kőgrill, mikrohullám, olajsütő  
Kőgrill, mikrohullám, olajsütő
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 1992
Oldalszám: 110
ISBN: 963-093-600-3
Ma már igen sok háztartásban megtalálható a mikrohullámú sütők valamelyik változata, és az olajsütő is hétköznapi háztartási géppé vált. A kőgrill vagy kőlap - amelyen akár egy lakótelepi konyhában is lehet ízletes "nomád pecsenyét" sütni - szintén elindult hódító útjára. A több szakácskönyve révén ismert szerző az ínycsiklandó receptek sokasága mellett részletesen tájékoztat a "sütők" kezeléséről, karbantartásáról, valamint azokról a fortélyokról, amelyek ismerete nélkül valahogy "nem az igazi" a bennük készült ennivaló.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezető

5

Kőgrill

7

Kőgrillen süthető húsok

10

Fűszeres vajak

13

Fűszerkeverékek

15

Kőgrillen készíthető ételek

16

Mikrohullám

21

A mikrohullám hatása és sajátosságai

22

A készülék felállítása, üzembe helyezése

24

Mire használhatjuk a mikrohullámú készülékeket?

26

Milyen edényeket használjunk?

35

Tanácsok

37

Ételreceptek

37

Levesek

38

Mártások

46

Tojásételek

49

Melegszendvicsek

53

Zöldségfélék, köretek

57

Halételek

63

Húsételek

67

Tészták, desszertek

73

Forró italok

76

Függelék

77

Olajsütő

80

Hasznos tudnivalók

81

Felhasználható zsiradékok

83

Bundázási eljárások

85

Húsételek

87

Előételek

99

Tészták, befejező fogások

104


Kinyit
most van szezonja