Rákmegelőző és gyógyító diéta

Makrobiotikus egészségvédelem

Rákmegelőző és gyógyító diéta
Rákmegelőző és gyógyító diéta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 413
ISBN: 9630948192
Michio Kushi (1926) a makrobiotika legismertebb jelenkori kutatója és tanítója. A japán-amerikai fiatalember az 1950-es években kezdte az Egyesült Államokban oktatni a távol-keleti gyökerekből sarjadt korszerű makrobiotikát. Michio Kushi több tucat könyv szerzője, a Kelet-Nyugat Alapítvány, a Kushi Alapítvány és az Egy Békés Világ Alapítvány létrehozója és elnöke, aki rákellenes tevékenységéért tudományos és amerikai törvényhozási, valamint ENSZ-elismerésben is részesült. Michio Kushi az Egyesült Államokban, Brookline Massachusettsben él, és a közelben van a nevét viselő intézet, amely a makrobiotikus elmélet és gyakorlat világközpontja. Emberek ezrei tanulták ott a makrobiotika alapjait és sok százan az elmélyültebb ismereteket, amelyek sarokköve annak átérzése, hogy az ember egyéniségét, viselkedését miként formálja a környezete, ezen belül a táplálék, amelyet elfogyaszt. A makrobiotika az egyensúly megtartására, illetve visszaállítására összpontosít, és ha már nem az egészség megőrzése a cél, segít helyreállítani a megbomlott arányokat. A Kushi Intézetben kifejlesztett tudományos megalapozottságú makrobiotikus alternatív megoldások sokak számára hozták már el a gyógyulást.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
lexikon