Provence
gasztronómiai kalauz
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 383
ISBN: 9789639552836
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerkesztő: Nagy Mézes Rita
Kiadó: Kossuth Kiadó (2006)
Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára...

Kiadó: Vince Kiadó (2000)
A francia házias ízeknek nincs párjuk. Franciaország különböző területei a helyi adottságoknak megfelelően...

Szerző: Dumas, Alexandre
Kiadó: Corvina Kiadó (2014)
,,Fontos alapmunka, s nem mellesleg egy könnyen olvasható igazi Alexandre Dumas-könyv - ezúttal d'Artagnan...

Szerző: Prevot, Norbert
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1997)
A számításba jövő vadak listája nagyon hosszú, mégis megkíséreltünk mindegyikhez receptet nyújtani....

Szerzők: Ducasse, Alain, Robert, Frederic
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Cukrász- és péksütemények, cukorkák, csokoládédesszertek, fagylaltok, szorbetek, gyümölcsök és aromák -...

Szerző: R. Szepessy Ilona
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1986)
Könyvünk a francia étrend sorrendjében ismerteti a recepteket... Az olvasó a könyvben közreadott receptekben...

Szerzők: Leuilly, Laurence, Márton Gyöngyvér
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1989)
Könnyedség, szellemesség és elegancia... ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban....

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Bármilyen tésztát szeretnénk is készíteni - vajas omlós tésztát, levegős leveles tésztát vagy sima,...

Kiadó: O-Press (2010)
Az étkezés rendkívül fontos szerepet játszik a francia emberek életében. Az étel minősége nagymértékben a...

Szerzők: Warde, Fran, Harris, Joanne
Kiadó: Ulpius-ház Kiadó (2004)
"Legelső emlékeim ételekhez fűződnek. Sosem felejtem el, talán hároméves lehettem, amikor Mémée-vel, a...

Szerző: Colonna, Jill
Kiadó: T.bálint Kiadó (2012)
A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert Makaron! című könyvecske...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Amilyen sokszínű a francia táj, ugyanolyan a francia konyha is. A laktató elzászi specialitásoktól a...

Szerkesztő: Dominé, André
Kiadó: Vince Kiadó (2010)
Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő...

Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)
Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Szerzők: Harris, Joanne, Warde, Fran
Kiadó: Ulpius-ház Kiadó (2005)
Újabb receptek a francia konyhából (A francia konyha újabb receptjei) A francia konyha sikerét követően a...

Szerző: Duroy, Maurice
Kiadó: Alexandra Kiadó (2004)
Lepje meg barátait és családtagjait egy különleges étellel az A la carte sorozatból! Nem fognak csalódni,...

Szerkesztő: Dei, Serena
Kiadó: Alexandra Kiadó (2004)
Franciaországot mindig is a sajtok szülőhazájának tekintették, hiszen ízlésnek és ízlelésnek megfelelő...

Szerző: Keller, Thomas
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Thomas Kellernek, a világhírű French Laundry tulajdonosának és séfjének a bisztrókonyha a szenvedélye,...