A francia piac

újabb receptek egy francia konyhából

A francia piac  
A francia piac
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Ulpius-ház Kiadó
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 253
ISBN: 963-7253-68-8
Újabb receptek a francia konyhából (A francia konyha újabb receptjei) A francia konyha sikerét követően a két szerző ismét közösen dolgozott, de ez alkalommal egy más jellegű szakácskönyvet készítettek, hiszen a Gascogne környékén található piacokból merítettek ihletet. Hatalmas, alaktalan, egészségtől kicsattanó paradicsomok, napérlelte sárgadinnyék, házi készítésű libamáj, szárított, fűszerekbe görgetett kecskesajtok, méz, datolyaszilvák és a floc (a frissen facsart szőlőlé valamint az érett Armagnac egyedülálló ötvözete), együtt alkotják a finoman egyszerű receptgyűjteményt, amely visszaidézi a nyár érzését és ízeit. Olyan tradicionális ételek, mint például a cassoulet, a boeuf bourgignon vagy a creme caramel, csakúgy, mint a régi kedvencek újabb változatai a chillis kacsa narancsos salátával és vadgombás tortácskákkal garantálják a francia piac sikerét.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
tippek, fortélyok