Aszalt gyümölcsök és zöldségek
Aszalás és receptek
Könyvek | Tartósítás , Feldolgozott gyümölcsök , Feldolgozott zöldség , Feldolgozott zöldség , Feldolgozott gyümölcs
Szerzők: Günther, Sigrid, Lipp, Eva Maria
Kiadó: Cser Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 68
ISBN: 978-963-9759-52-7
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: Cser Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 68
ISBN: 978-963-9759-52-7
A táplálkozástudomány mai korszerű ismeretei szerint a szárítás és aszalás -csakúgy, mint korábban- a legjobb és legtermészetesebb tartósítási eljárásnak számít, és a szárított gyümölcsöket és zöldségeket a nagy tápértékű és egészséges élelmiszerek közé sorolják. Napjainkban örülhetünk annak, hogy folyamatosan növekszik azoknak az embereknek a száma, akik igénylik és követik a tudatos életvezetést, aminek alapját a természetes, egészséges élelmiszerek képezik. Ez a könyv, amelyet az elődeinktől átvett ismeretek és gyakorlat gazdagítanak, ebben a szellemben kívánja felkelteni az érdeklődést számos szárított és aszalt különlegesség fogyasztása iránt, és emellett a sok recept és ötlet közreadásával további egyéni alkotásokra ösztönöz.