Évszakok szakácskönyve

Évszakok szakácskönyve  
Évszakok szakácskönyve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 163
ISBN: 978-963-09-5606-2
Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit másképp, egy kicsit még jobb ízűre, de találunk új recepteket is, sőt az évszakoknak megfelelően összeállított menüajánlatok és vendégváró falatok receptjei is jó ötleteket, sok segítséget adnak a háziasszonyoknak, akik sokszor felteszik a kérdést: mit főzzek ma?
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Tavasz
Levesek
Főételek
Tészták, Édességek
Menüajánlatok
Vendégváró
Nyár
Levesek
Főételek
Tészták, Édességek
Menüajánlatok
Vendégváró
Ősz
Levesek
Főételek
Tészták, Édességek
Menüajánlatok
Vendégváró
Tél
Levesek
Főételek
Tészták, Édességek
Menüajánlatok
Vendégváró
Egy kis bortörténet
Magyarország borvidékei
Borok és ételek
Receptmutató


Kinyit
recept beküldése

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

A disznóvágás ételei A disznóvágás ételei
Szerző: Róka Ildikó
Kiadó: Duna International (2013)

Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt...

Komatál Komatál
Szerkesztők: Szabó Magda, Varga József
Kiadó: Officina Nyomdaipari Oktató és és Termelő Kft (0)

"Komatálat hoztam, Fel is aranyoztam, Koma küldi komának, Koma váltsa magának." Akár ezzel a...

Házi nyári menük Házi nyári menük
Szerkesztő: Koronczai Magdolna
Kiadó: Kossuth Kiadó (1996)

A friss zöldségfélék és gyümölcsök rendszeres fogyasztása alapvetően fontos, mivel a vízben oldható...

Gyümölcsös desszertek Gyümölcsös desszertek
Szerkesztő: Németh Zsófia
Kiadó: Officina '96 Kiadó (2007)

60 eredeti recept, 100% siker és kulináris élvezet! Friss gyümölcssaláták; párolt, sült, grillezett és...

77 tavaszi menü 77 tavaszi menü
Szerző: Pelle Józsefné
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2002)

Mit főzzek ma ebédre? Milyen desszert illik a főételhez? Szeretnénk megkönnyíteni a háziasszonyok dolgát,...

Négy évszak ízekben Négy évszak ízekben
Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: Alexandra Kiadó (2009)

Gordon Ramsay, a konyha ördögeként emlegetett háromcsillagos séf új könyvében zseniális szezonális...

Jamie természetesen Jamie természetesen
Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2009)

Beleszerettem a kertembe, különösképpen a veteményesbe! Bizony, tényleg megesett, hogy puszit adtam a legszebb,...

77 nyári menü 77 nyári menü
Szerző: Pelle Józsefné
Kiadó: Szalay Kiadó (2004)

Végre itt az üde, hamvas, pirospozsgás nyár!Újra rengeteg friss gyümölcs és zöldség vár ránk, hogy...

Téli ételek Téli ételek
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

A hosszú, meghitt téli esték hangulatához kiválóan illenek e kötet receptjei. Lehet az egy forró leves, mint...

4 évszak reform receptjei 4 évszak reform receptjei
Szerző: Kisa Judit
Kiadó: Rák ellen, az emberért, a holnapért Alapítvány (2009)

Számtalan bizonyíték támasztja alá,hogy ételeink mennyisége és minősége nagyrészt meghatározza...

...de már ebből eszünk! ...de már ebből eszünk!
Szerzők: Rátz Zoltán, Pólya Zoltán
Kiadó: Írisz Kiadó (2003)

"Kedves Olvasó! Kötetünk nem hagyományos receptkönyv. Menüsorok gyűjteménye karácsonyra, húsvétra, jeles...

Levesek Levesek
Szerző: Clements, Carole
Kiadó: Vince Kiadó (2005)

Igen különböző ízvilágú ételek ötletekben gazdag gyűjteménye ez a kis szakácskönyv: 120 leves receptjét...

Kapcsolódó cikkek