Grillezés a kertben és a konyhában
húsok, halak, zöldségek, pácok, zöldségkrémek, szószok...
Szerző: Daiber, Claudia
Kiadó: Cser Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 128
ISBN: 978-963-7418-92-1
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: Cser Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 128
ISBN: 978-963-7418-92-1
Ez a könyv, eltérően a témában megjelent hasonló kiadványoktól, jóval többet kínál egy puszta receptgyűjteménynél. Kimerítően bemutatja a grillezés minden oldalát, hogy az olvasó kevesebb hibát kövessen el, egyre jobban élvezve ezt az időtöltést.Kötetünkben dióhéjban szólunk a grillezés történetéről, részletesen ismertetjük az egyes készülékfajtákat, valamint biztonságos tanácsokkal, alapanyag-ismerettel, grillpartitippekkel és egyéb értékes gyakorlati javaslatokkal szolgálunk.Külön fejezet tárgyalja a grillezés egészségi kockázatát, amely napjainkban oly gyakran vált ki heves, már-már hisztérikussá fajuló vitát. Ezzel kapcsolatban előre leszögezhetjük: pánikra semmi ok, nem kell lemondania a grillezés nyújtotta élvezetekről! (A szerző)