Grillezés a kertben és a konyhában

húsok, halak, zöldségek, pácok, zöldségkrémek, szószok...

Grillezés a kertben és a konyhában
Grillezés a kertben és a konyhában
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Cser Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 128
ISBN: 978-963-7418-92-1
Ez a könyv, eltérően a témában megjelent hasonló kiadványoktól, jóval többet kínál egy puszta receptgyűjteménynél. Kimerítően bemutatja a grillezés minden oldalát, hogy az olvasó kevesebb hibát kövessen el, egyre jobban élvezve ezt az időtöltést.Kötetünkben dióhéjban szólunk a grillezés történetéről, részletesen ismertetjük az egyes készülékfajtákat, valamint biztonságos tanácsokkal, alapanyag-ismerettel, grillpartitippekkel és egyéb értékes gyakorlati javaslatokkal szolgálunk.Külön fejezet tárgyalja a grillezés egészségi kockázatát, amely napjainkban oly gyakran vált ki heves, már-már hisztérikussá fajuló vitát. Ezzel kapcsolatban előre leszögezhetjük: pánikra semmi ok, nem kell lemondania a grillezés nyújtotta élvezetekről! (A szerző)
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Grillezés egykor és most
A hús elkészítésének legősibb módja
A barbecue ma: kedveltebb, mint valaha
A grillezés - férfimunka
Ön milyen típusú grillező?

Grillezés a szabadban
A készülékek palettája
Egyéb grillezési módok
Elsődleges szempont: a biztonság
Grillkellékek ábécéje
A szabadtéri grillezés szabályai

Grillezés négy fal között
Készülékfajták
A készülék beszerzése: csak körültekintően!
További hasznos ötletek

Grillezés és egészség
A grillezés előnyei
Egészséget veszélyeztető tényezők
A grillezés gyakorlata
Mi kerülhet a grillrácsra?
Tárolás és maradékfelhasználás
Grillparti - a teendők jegyzéke
A grillezés jogos kérdései
A grillezés tíz aranyszabálya

Receptek
Húsok
Halak és rákok
Zöldségek
Sajtok
Gyümölcsök
Kenyér
Köretek
Szószok, pácok, mázak
Ízesített vajak, mártogatók


Kinyit
bevásárlólista