Világkonyha
Öt földrész hatszáz receptje
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 976
ISBN: 978-963-09-4615-5
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)
A legendás bécsi kávéházakról könyvtárnyi irodalom született már. Ez a kötet az ottani sütemények...

Szerzők: Pigozzi, Paolo, Pedrotti, Walter
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A...

Szerző: Nilsen, Angela
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
Néha-néha jólesik egy kicsit lazítani, például egy finom csokoládéhab, egy gombóc saját készítésű...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
Az otthon készült, sütőben sült finomságok mindig megmelengetik az ember szívét, és ha kis papírformákban...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A csokoládérajongók tábora szerte a világon egyetért abban, hogy már maga a csokoládé szó is mágikusan hat...

Kiadó: Corvina Kiadó (2010)
Nyolc könyvecske tele bámulatos csokoládé-receptekkel, ámulatba ejtő színes fotókkal, különleges...

Szerző: Kingsgarden, Emma
Kiadó: Alexandra Kiadó (2004)
"Keleti" konyhaművészet alatt a Távol-Kelet konyhaművészetét értjük, melybe az indiai konyha is beletartozik....

Szerző: Bichel, Rolf
Kiadó: Kossuth Kiadó (2001)
A pezsgők szerelmesei jól ismerik hazájuk pezsgőit, de a francia pezsgők között nem mindig ismerik ki magukat....

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
Az olasz konyháért szinte mindenki rajong. Alighanem azért, mert a tésztákkal vagy rizottókkal, hús- és...

Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)
Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Szerző: Kittler, Martina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2005)
A wok, a távol-keleti konyhák zseniális találmánya fényes karriert futott be Nyugaton is. Mert: könnyedén...

Szerző: Hagymásy András
Kiadó: Alinea Kiadó (2008)
Könyvem személyes élmények, tapasztalatok alapján készült, s azon túl, hogy reményeim szerint kellemes...

Szerző: Hachet, Sophie
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1994)
A 100 recept segítségével ízletes, eredeti ételeket készíthetünk.

Szerző: Guggenbuhl, Jean-Philippe
Kiadó: Pesti Szalon Kiadó (1994)
Semmi sem étvágygerjesztőbb egy friss salátánál. Az sem utolsó szempont, hogy a salátafélék kis...

Szerző: Horváth Boldizsárné
Kiadó: Európa Könyvkiadó (1985)
Húsz évig élt távol Európától a szerző, és húsz év alatt három világrész húsz országának több ezer...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2006)
Ez az ötletekben gazdag könyv azoknak a hobbiszakácsoknak szól, akik örömmel főznek, és főztjüket...

Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Egyszerű, de jól ízesített sült csirkére vágyik? Vagy kíváncsi az angol királynő koronázási lakomájára...

Szerzők: Seeman, Nicole, Vidaling, Raphaele
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
Beteszem a kosaramba Felteszem a könyvespolcomra Íme hat kiváló alkalom, hogy nosztalgikus ételeket...

Szerző: Keller, Thomas
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Thomas Kellernek, a világhírű French Laundry tulajdonosának és séfjének a bisztrókonyha a szenvedélye,...