Világkonyha

Öt földrész hatszáz receptje

Világkonyha  
Világkonyha
2 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 976
ISBN: 978-963-09-4615-5
A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a maláj csirkesatay, a kínai édes-savanyú sertéshús, az arab falafel és hummusz, a görög tzatziki és a bécsi almás rétes a tányérunkra kívánkozik.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előételek és partifalatok  6
Levesek  96
Főtt tészták  142
Rizs és rizottó  200
Kenyér  248
Focaccia  284
Pizza és calzone  322
Sós tészták  368
Tojásételek  412
Halak és a tenger gyümölcsei  432
Szárnyasok  468
Marha- és borjúhús  508
Birka- és bárányhús  542
Sertéshús  558
Zöldségételek  618
Saláták  652
Desszertek  696
Palacsinták  770
Aprósütemények, kekszek  812
Torták, sütemények  862
Befőzés  896
Mártások  930
 


Kinyit
pinterest

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Európa eszik Európa eszik
Szerző: Juhani Nagy János
Kiadó: Szabad Föld Kiadó (2004)

Ha az olvasó felüti ezt a könyvet, reményeink szerint gasztronómiai meglepetések érik!...

Sajtok zsebkönyve Sajtok zsebkönyve
Szerző: Bielefeld, Jochen G.
Kiadó: M-Érték Kiadó (2005)

Megkönnyítjük a sajtvásárlást! Kétszázféle sajt fényképpel, a sajtra vonatkozó adatokkal: honnan...

2000 év lakomái 2000 év lakomái
Szerző: Keenan, Ruth
Kiadó: Glória Kiadó (2001)

Ha a történelem fontos eseményeit ínycsiklandó lakomákon keresztül meséljük el, megtudhatjuk, hogy a X....

Bécsi konyha Bécsi konyha
Szerző: Wagner-Wittula, Renate
Kiadó: Corvina Kiadó (2014)

A bécsi konyha legendás ételei egyetlen kis könyvben: tányérhús és Sacher-torta, császármorzsa és bécsi...

Húsz ország konyhája Húsz ország konyhája
Szerző: Horváth Boldizsárné
Kiadó: Európa Könyvkiadó (1985)

Húsz évig élt távol Európától a szerző, és húsz év alatt három világrész húsz országának több ezer...

Hogyan felejtsük el az exünket egy pazar lakomával Hogyan felejtsük el az exünket egy pazar lakomával
Szerzők: Veuillet, Marina, Jacquet, Claire
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)

Épp most szakítottunk kedvesünkkel vagy elhagyott életünk párja, és vele az étvágyunk is? Egy falat se megy...

Jamie konyhája Jamie konyhája
Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2007)

Ez nem valami komoly, ,tanuljunk meg főzni’ jellegű tankönyv. Inkább arról van szó, hogy igyekszem a magam...

Alain Ducasse konyhaművészete - Desszertek és cukrászat Alain Ducasse konyhaművészete - Desszertek és cukrászat
Szerzők: Ducasse, Alain, Robert, Frederic
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)

Cukrász- és péksütemények, cukorkák, csokoládédesszertek, fagylaltok, szorbetek, gyümölcsök és aromák -...

Koktélok és báritalok Koktélok és báritalok
Szerző: Lázár Márta
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1974)

Mit ad ez a könyv a vendéglátóipari dolgozóknak? Először rögzíti szakirodalmunkban az italkészítéshez,...

Zöldségek Zöldségek
Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (2007)

A megszokott köreteken kívül szánjunk más szerepet is a zöldségeknek! Hiszen a felhasználható alapanyagok...

Tapas Tapas
Szerkesztő: Justh Szilvia
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

Spanyolországban tapas néven a jellegzetes mediterrán kis előételeket, sör- és borkorcsolyákat emlegetik. Ez...

Francia pezsgők Francia pezsgők
Szerző: Bichel, Rolf
Kiadó: Kossuth Kiadó (2001)

A pezsgők szerelmesei jól ismerik hazájuk pezsgőit, de a francia pezsgők között nem mindig ismerik ki magukat....

Karcsúsító konyha Karcsúsító konyha
Szerző: Hawkins, Kathryn
Kiadó: Vince Kiadó (2005)

A zsírszegény, ámde ízletes ételek átfogó kézikönyve összesen 120 csábító receptet kínál - minden...

Villámgyors torták Villámgyors torták
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2010)

Nincs kedve órákig a konyhában állni, amíg elkészül egy szép torta? Nem probléma Dr. Oetker legújabb...

Félkész falatok dicsérete, avagy hogyan főzzünk finomat konyhakész alapokból Félkész falatok dicsérete, avagy hogyan főzzünk finomat konyhakész alapokból
Szerző: Pavlowitch, Anna
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)

Könyvünk azoknak a dolgozó nőknek és férfiaknak szól, akik a munka és a gyereknevelés mellett sem akarják...

Gyere velem főzni! Gyere velem főzni!
Szerző: Mautner Zsófia
Kiadó: Kulinária Kiadó (2011)

Családi ebédek, Irány a piac!, Utazás - ez a három fejezet tagolja ezt a változatos receptgyűjteményt. Az...

Sajtok a világ minden tájáról Sajtok a világ minden tájáról
Szerző: Paul-Pössler, Ute
Kiadó: Kossuth Kiadó (2005)

A gyönyörű színes képekkel illusztrált kötet megismertet a sajt kultúrtörténetével, bepillantást nyújt a...

Sajtok világa Sajtok világa
Szerző: Ettl, Alexander
Kiadó: Kossuth Kiadó (2001)

Vajon milyen is a sajtok világa? Azt mindenki tudja, hogy a sajt tejből készül, de hogy miképpen lesz a tejből...

Eredeti receptek Svájcból - Nassoló Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
Szerző: Blaser Zsuzsanna
Kiadó: Underground Kiadó (2014)

Kedves Olvasó! Ön egy olyan szakácskönyv harmadik fejezetét tartja a kezében, amely egyaránt ízletes...

Csokoládé Csokoládé
Kiadó: Vince Kiadó (2007)

Finom csokoládés süteménnyel, vagy inkább a krémes csokoládéfelfújttal lehetne önt elcsábítani? Kedveli a...

Kapcsolódó cikkek