Világkonyha

Öt földrész hatszáz receptje

Világkonyha  
Világkonyha
2 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 976
ISBN: 978-963-09-4615-5
A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a maláj csirkesatay, a kínai édes-savanyú sertéshús, az arab falafel és hummusz, a görög tzatziki és a bécsi almás rétes a tányérunkra kívánkozik.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előételek és partifalatok  6
Levesek  96
Főtt tészták  142
Rizs és rizottó  200
Kenyér  248
Focaccia  284
Pizza és calzone  322
Sós tészták  368
Tojásételek  412
Halak és a tenger gyümölcsei  432
Szárnyasok  468
Marha- és borjúhús  508
Birka- és bárányhús  542
Sertéshús  558
Zöldségételek  618
Saláták  652
Desszertek  696
Palacsinták  770
Aprósütemények, kekszek  812
Torták, sütemények  862
Befőzés  896
Mártások  930
 


Kinyit
lexikon

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Variációk vagdalt hússal Variációk vagdalt hússal
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A vágott vagy darált hús a világ számos konyhájának elengedhetetlen alapanyaga. Rendkívül sokoldalú -...

101 olcsó étel 101 olcsó étel
Szerző: Murrin, Orlando
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)

Aki ezt a szakácskönyvet lapozgatja, egyik évszakban sem marad olyan recept nélkül, amelynek alapján ne tudna...

Tészta és rizs Tészta és rizs
Szerzők: Bardi, Carla, Gioffré, Rosalba, Thompson, Mollie, Vignozzi, Sarah
Kiadó: Kossuth Kiadó (2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű...

Pizzák, quiche-ek és zöldséges gyümölcstorták Pizzák, quiche-ek és zöldséges gyümölcstorták
Szerzők: Szwillus, Marlisa, Donhauser, Rose Marie
Kiadó: Holnap Kiadó (2006)

Pizza capricciosa, lotaringiai quiche, elzászi lepény - kinek ne futna össze a nyál a szájában e nevek...

33 mediterrán étel 33 mediterrán étel
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2010)

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

Tészták Tészták
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)

Mindenki szereti a tésztát? Nem tudjuk. Egy azonban biztos: azoknak, akik szeretik, ezek a receptek örömet...

Tésztában sült finomságok Tésztában sült finomságok
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)

Bármilyen tésztát szeretnénk is készíteni - vajas omlós tésztát, levegős leveles tésztát vagy sima,...

Villámkonyha Villámkonyha
Szerzők: Fleetwood, Jenni, Forrest, Annette
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)

Ízletes ételeket ajánló szakácskönyvünk mindenekelőtt az elfoglalt embereknek szól – azoknak, akik bár...

Salátalexikon Salátalexikon
Szerző: Hackstein, Yara
Kiadó: M-Érték Kiadó (2008)

Finom saláták - legjobb receptek - Mindaz, amit tudni kell a salátákról, zöldségekről és egyéb...

Zöldfűszerek Zöldfűszerek
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2000)

Ez a fűszerkedvelők "kézikönyve", tele a legjobb receptekkel, amelyek mindig sikerültek is. Az öt fejezetben...

Csirke Csirke
Szerző: Bridge, Tom
Kiadó: Vince Kiadó (2004)

A csirkehús nemcsak egészséges, hanem rendkívül sokféleképpen lehet feldolgozni, és ezért kiválóan...

Bécsi konyha Bécsi konyha
Szerző: Wagner-Wittula, Renate
Kiadó: Corvina Kiadó (2014)

A bécsi konyha legendás ételei egyetlen kis könyvben: tányérhús és Sacher-torta, császármorzsa és bécsi...

Ajándékok a konyhából Ajándékok a konyhából
Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)

Ha valamit saját kezűleg készítünk a konyhában, az mindig különleges, főleg ha ajándékról van szó....

Aprósütemények Aprósütemények
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

Ismeri Ön a földimogyorókrémes vagy a festett kekszet? Ebben a könyvben különleges ínyencségeket talál a...

Falusi ízek Falusi ízek
Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)

Ez a könyvecske válogatás több nemzet hagyományos vidéki ételeinek legjobb receptjeiből. Találhatnak benne...

A tökéletesség nyomában A tökéletesség nyomában
Szerző: Blumenthal, Heston
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)

Heston Blumenthal, a világ egyik legelismertebb séfje, hírnevét éttermében, a neves The Fat Duckban alapozta...

500 recept burgonyával 500 recept burgonyával
Szerzők: Bobrov, L., Tyerehina, L.
Kiadó: Auktor Kiadó (2000)

A kötetben szereplő receptek alapján ízletesen, változatosan készíthetjük el a burgonyát.

155 wokban készült étel 155 wokban készült étel
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2009)

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

Kapcsolódó cikkek