Egytálételek
320 egyszerű és különleges, étvágygerjesztő recept a húsoktól a titokzatos tazsinig
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 256
ISBN: 9630959650
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)
Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a balatoni mustos birkapecsenyét,...

Szerző: Kittler, Martina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2005)
A wok, a távol-keleti konyhák zseniális találmánya fényes karriert futott be Nyugaton is. Mert: könnyedén...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Amilyen sokszínű a francia táj, ugyanolyan a francia konyha is. A laktató elzászi specialitásoktól a...

Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (0)
A világ sokszínű konyhaművészetében fontos szerepet játszanak a tápláló és ízletes, de egyszerű...

Szerző: Harasztosi Lujza
Kiadó: Helios Kiadó (1997)
Amikor kitaláltuk ezt a sorozatot, akkor csupán annyit tudtunk, hogy azt a gyűjteményt, amely ott van abban a...

Szerzők: Veuillet, Marina, Jacquet, Claire
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
Épp most szakítottunk kedvesünkkel vagy elhagyott életünk párja, és vele az étvágyunk is? Egy falat se megy...

Szerző: Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2009)
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

Szerző: Péter Jánosné
Kiadó: Papp-Ker Kiadó (2002)
A kedves olvasó olyan füzetet tart a kezében, amiben 101 tészta-étel receptje szerepel. Különféle...

Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)
Az ismert táplálkozási szakember megismertet a mélyhűtés során az élelmiszerekben végbemenő folyamatokkal,...

Szerző: Wright, Jeni
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)
Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteket úgy válogatták össze, hogy még azoknak se kelljen...

Szerző: Szovátai Vass
Kiadó: Pro-Book Kiadó (2008)
Mindazok számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem...

Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)
Ennek a ma általánosan elterjedt, világszerte kedvelt -- a közhit szerint olasz eredetű -- tésztaféle...

Szerző: Tolnai Kálmán
Kiadó: Népszava Kiadó (1986)
A gyorsan készíthető, kevés munkát igénylő, kellő tápanyagot tartalmazó egytálételek készítése nemcsak...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
E gyűjtemény új szerepben mutatja be a rizst: többé korántsem az a semleges ízű köret, mint amilyennek...

Szerző: Sandklef, Viveka
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
Szeretjük a főzésben a merészséget? Kipróbálnánk szokatlan ízeket vagy esetleg szeretnénk megtanulni,...

Szerző: Gergelyné Varga Edit
Kiadó: Kossuth Kiadó (1989)
E füzetben ötven egytálétel receptjét közlöm. Nem hagytam ki a magyar konyha közismert egytálételeit sem,...

Szerzők: Horváth Ildikó, Szabó Sándorné
Kiadó: Pro-Book Kiadó (2008)
Mindazok számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem...

Szerzők: Lajos Mari, Hemző Károly
Kiadó: Sanoma Kiadó (2011)
Ebben a könyvben olyan receptek szerepelnek, amelyeknek - egyebek között - fő erényük, hogy gyorsan-egyszerűen...

Szerző: Murányi Péter
Kiadó: Minerva Kiadó (1972)
Ezt a kis füzetet úgy igyekeztünk összeállítani, hogy lehetőleg ne a közismert egytálételeket tartalmazza,...