Fűszerek és gyógyfüvek
110 különleges recept a világ minden tájáról
Könyvek | Gyógynövény , Fűszer









Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2001
Oldalszám: 192
ISBN: 9789630942
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
A helyes táplálkozástól a gyógynövény-terápiákon át a homeopátiáig rengeteg hatásos és ugyanakkor...

Szerző: Tusor András
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)
A Salátástálban a körítésként és önálló fogásként egyaránt fogyasztható saláták receptjei mellett...

Szerző: Oláh Andor
Kiadó: Kossuth Kiadó (1994)
A növényekkel gyógyítás, a fitoterápia, az emberiség történetének legősibb idejéből ered, s az...

Szerkesztő: Tóth Emese
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve...

Szerző: Mundi, Max
Kiadó: Kossuth Kiadó (2001)
A régi görögök a salátát az "istenek eledelének" nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a...

Kiadó: Egmont Hungary Kiadó (2010)
A chili ételbe téve nagyon csípős… és nagyon finom! Kész vagy arra, hogy megtapasztald, mi is az a...

Szerző: Tóth M. Ildikó
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)
A gyümölcsök, zöldségek, levélfűszerek tartósításának természetes és olcsó módja az aszalás,...

Szerző: Tolnai Kálmán
Kiadó: Népszava Kiadó (1988)
Tolnai Kálmán gasztronómiai berkekben való jártasságát mi sem szemlélteti jobban, mint azok a terített...

Szerző: Murrin, Orlando
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)
Már belefáradtunk abba, hogy unos-untalan ugyanazokat az ételeket együk? Változatosabbá és ízgazdagabbá...

Szerkesztő: Kővári Sarolta
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)
A fűszerek az ízek összehasonlíthatatlanul gazdag változatosságát kínálják az ínyenceknek. Ez a praktikus...

Kiadó: Podravka Élelmiszeripari Vállalat (1982)
Több mint húsz év telt el azóta, hogy a Vegetá-t, a Podravka gyár e népszerű ételízesítőjét ajánlottuk...

Szerző: Bukovinszky Julianna
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)
Ha nem is ezer, de nem kevés jó fű, fa, virág, zöldség és fűszer kívánkozik a házipatikák polcaira a...

Szerzők: Mondo, Luigi, Del Principe, Stefania
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
E hasznos kézikönyvből megismerhetjük a kenőcsökben, balzsamokban előforduló illóolajokat és sókat,...

Szerzők: Dózsa György, Lontai Endre
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1979)
A nemzetek konyháinak ízvilága gazdag változatát nyújtja a különböző ételeknek. A fűszerek szélesebb...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Nagyon meglepődik, aki azt képzeli, hogy a mexikói konyha nem más, mint chili con carne, guacamole és taco. A...

Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
Számos betegség kapcsán mutatott gyógyító hatása miatt került az utóbbi években ismét előtérbe. A...

Szerzők: Rápóti Jenő, Romváry Vilmos
Kiadó: Medicina Kiadó (1980)
Napjainkban a gyógynövények iránti érdeklődés világszerte, hazánkban pedig nagymértékben növekszik....

Kiadó: Kossuth Kiadó (2006)
A kézikönyv útmutatást ad a gyógynövények felismeréséhez, tárolásához és helyes alkalmazásához....