Főzzünk valami jót!

Több mint kétezer recept napi étkezésünk változatosabbá tételéhez

Főzzünk valami jót!  
Főzzünk valami jót!
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: , ,
Kiadó: Tormont International
Kiadás éve: 1994
Oldalszám: 510
A "Főzzünk valami jót!" újító jellegű szakácskönyv, amelynek kidolgozásakor a szerzők elsősorban a hétköznapi étrendet tartották szem előtt. Ez a szakácskönyv megkönnyíti az ízletes és tápláló ételek tervezését és elkészítését. Könyvünk nem csupán az ételkészítés leírását tartalmazza, hanem olyan jó tanácsokat és útmutatásokat is ad, amelyek a főzésnél-sütésnél különösen fontosak. Több mint kétezer recept és receptváltozat birtokában mindig készen állunk, hogy választ adjunk a "Főzzünk valami jót!" kérésre.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

A főzés művészete
Szárnyasok
Pulyka
Marhahús
Borjúhús
Bárányhús
Sertéshús
Vadak
Halak
Zöldségfélék
Saláták
Tésztafélék
Kalászosok
Kenyér
Tejtermékek
Tojásételek
Tofu, diófélék és magvak
Levesek
Szószok, mártások
Desszertek 


Kinyit
tippek, fortélyok