55 jóféle kolbászétel

55 jóféle kolbászétel  
55 jóféle kolbászétel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Food Time Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 44
ISBN: 9639394785
A kolbászokat a sokféle íz teszi a konyhában oly gyakori vendéggé. Bár vannak, akik azt állítják, hogy nincs jobb, mint egy jókora darab házi kolbász friss kenyérrel, zöldpaprikával, egy érett paradicsommal, a kolbászfélék bekívánkoznak a fazékba, a tepsibe is.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Ágnes asszony huncutsága Bácskai vacsora Becsavarodott debreceni roston Bihari töltött burgonya Bugaci töltött kifli Bunyevác hústekercs Csabai kolbászos leves Csabai sertéskaraj Csípős kolbászos pizza Debreceni csirkemell Debreceni kolbászkarika Debreceni sertésszelet Erdei betyárleves Fasírt kolbászból Gombás-kolbászos tészta Göcseji babpörkölt Gömöri kolbászos gombóc Hajdúsági burgonya Ínyenc töltött karaj Kacsingatós pecsenye Káposztaágyon sült kolbász Káposztás-kolbászos rétes Katalán babosfazék Kécskei kofapecsenye Kenyértésztába csavart debreceni Kolbászkrém házilag Kolbászos rántotta gazdagon Kolbásszal tűzdelt balin Körözöttel töltött szalámitölcsérek Lecsó kolbásszal Lencseleves kolbásszal "Macsakajaj" kolbászleves Magyaros burgonyaleves Magyaros kolbásznyárs Melegszendvics olaszosan Mexikói palacsinta Padlizsán parasztosan Palacsintapizza Palotai hentestokány Paradicsomos kolbászleves Pirított tarhonya gazdagon Pizzatáska kolbásszal Polenta-pizza Pontyfilé füstölt kolbásszal Rakott burgonya kolbásszal Ropogós hagymalabda Szepesi flekken Tálban sült kelbimbó Tarkabableves kolbásszal Tárkonyos kolbászleves Tepsis krumpli Titokzatos csomag Töltött vagdalt hidegen Turai rakottas Zöldséges kolbászleves
Kinyit
google+

Kapcsolódó könyvek

Ínyenc fogások az őrület szélén álló anyukáknak Ínyenc fogások az őrület szélén álló anyukáknak
Szerzők: de Turckheim, Stéphanie, Langrée, Aimée
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)

Hat jó érv, amiért érdemes megvenned ezt a könyvet: 1. Te is anyuka vagy. Anyuka, aki dolgozik; akinek csak egy...

126 étel nyúlhúsból 126 étel nyúlhúsból
Szerző: Somlai Sándor
Kiadó: Gazda Kiadó (2003)

A házinyúlhús fogyasztásának nincsenek hagyományai hazánkban. Az utóbbi időben azonban nemcsak a nyulászok...

816 ízletes étel 816 ízletes étel
Szerző: Boda Zoltánné
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2006)

Napjaink rohanó, túlterhelt világában egyre gyakrabban előfordul, hogy nincs időnk a konyhai munkára, és...

33 grillétel 33 grillétel
Szerző: Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2008)

A nyári esték slágere a szabad ég alatti grillezés. Persze a konyhában is pompás grillfogások születhetnek,...

Olasz konyha Olasz konyha
Szerzők: Bardi, Carla, Vignozzi, Sarah, Gioffré, Rosalba
Kiadó: Kossuth Kiadó (2005)

Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még...

Marha-, borjú- és sertéshus ételek Marha-, borjú- és sertéshus ételek
Szerkesztő: Kürthy Emilné

Sertéshúsos ételek Sertéshúsos ételek
Szerző: Szepessy Vilma
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)

A legtöbben stresszel teli életmódot élnek, ezáltal az étkezés sok egyéb dologgal együtt háttérbe szorul....

Sütés a szabadban Sütés a szabadban
Szerző: Perrier-Robert, Annie
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1994)

Az ínycsiklandó színes fotókkal illusztrált kötet praktikus tanácsokat ad a nyárson- és rostonsütéshez. A...

A magyar szürkemarha A magyar szürkemarha
Szerzők: Kútvölgyi Mihály, Bellon Tibor
Kiadó: Timp Kiadó (2001)

Magyarország egykoron Európa éléskamrája volt. A Kárpát medence állatbőségét nemcsak egyedülálló...

Rostonsültek Rostonsültek
Szerkesztő: Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült...

155 wokban készült étel 155 wokban készült étel
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2009)

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

Készítsünk wokételeket! Készítsünk wokételeket!
Szerkesztő: Szász Terézia
Kiadó: Elektra Kiadóház (2010)

Sorozatunkban különböző ételféleségeket válogattunk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival,...

8 hetes koleszterin kúra 8 hetes koleszterin kúra
Szerző: Kowalski, Robert E.
Kiadó: Láng Kiadó (1990)

A 8 hetes koleszterinkúra biztonságos, hatékony és forradalmian új lehetőség a vér koleszterinszintjének...

Indiai ízek Indiai ízek
Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)

Az indiai konyha jóval több, mint curry és rizs, sőt az egységes tájegységek között érzékelhető...

Grillezés a kertben és a konyhában Grillezés a kertben és a konyhában
Szerző: Daiber, Claudia
Kiadó: Cser Kiadó (2008)

Ez a könyv, eltérően a témában megjelent hasonló kiadványoktól, jóval többet kínál egy puszta...

501 konyhai tipp háziasszonyoknak 501 konyhai tipp háziasszonyoknak
Szerző: Donald, Pamela
Kiadó: Tevan Kiadó (1999)

Ez az 501 remek konyha ötlet Pamela Donald angol háziasszonytól származik. A tanácsok praktikusak, mert...

A legfinomabb ételek sertéshúsból A legfinomabb ételek sertéshúsból
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Thai ízek Thai ízek
Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)

Thaiföld konyhája a különféle ázsiai főzési stílusok legérdekesebb elemeinek kiváló ötvözete. Az...

1 serpenyő - 50 recept 1 serpenyő - 50 recept
Szerző: Kittler, Martina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2004)

Nemcsak recepteket találunk a könyvben, hanem hasznos elméleti tudásra is szert tehetünk: tanácsok a megfelelő...

Kapcsolódó cikkek