55 jóféle kolbászétel

55 jóféle kolbászétel  
55 jóféle kolbászétel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Food Time Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 44
ISBN: 9639394785
A kolbászokat a sokféle íz teszi a konyhában oly gyakori vendéggé. Bár vannak, akik azt állítják, hogy nincs jobb, mint egy jókora darab házi kolbász friss kenyérrel, zöldpaprikával, egy érett paradicsommal, a kolbászfélék bekívánkoznak a fazékba, a tepsibe is.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Ágnes asszony huncutsága Bácskai vacsora Becsavarodott debreceni roston Bihari töltött burgonya Bugaci töltött kifli Bunyevác hústekercs Csabai kolbászos leves Csabai sertéskaraj Csípős kolbászos pizza Debreceni csirkemell Debreceni kolbászkarika Debreceni sertésszelet Erdei betyárleves Fasírt kolbászból Gombás-kolbászos tészta Göcseji babpörkölt Gömöri kolbászos gombóc Hajdúsági burgonya Ínyenc töltött karaj Kacsingatós pecsenye Káposztaágyon sült kolbász Káposztás-kolbászos rétes Katalán babosfazék Kécskei kofapecsenye Kenyértésztába csavart debreceni Kolbászkrém házilag Kolbászos rántotta gazdagon Kolbásszal tűzdelt balin Körözöttel töltött szalámitölcsérek Lecsó kolbásszal Lencseleves kolbásszal "Macsakajaj" kolbászleves Magyaros burgonyaleves Magyaros kolbásznyárs Melegszendvics olaszosan Mexikói palacsinta Padlizsán parasztosan Palacsintapizza Palotai hentestokány Paradicsomos kolbászleves Pirított tarhonya gazdagon Pizzatáska kolbásszal Polenta-pizza Pontyfilé füstölt kolbásszal Rakott burgonya kolbásszal Ropogós hagymalabda Szepesi flekken Tálban sült kelbimbó Tarkabableves kolbásszal Tárkonyos kolbászleves Tepsis krumpli Titokzatos csomag Töltött vagdalt hidegen Turai rakottas Zöldséges kolbászleves
Kinyit
vegetáriánus ételek

Kapcsolódó könyvek

33 grillétel 33 grillétel
Szerző: Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2008)

A nyári esték slágere a szabad ég alatti grillezés. Persze a konyhában is pompás grillfogások születhetnek,...

Szakácskönyv Szakácskönyv
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok,...

Serpenyőben sültek Serpenyőben sültek
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

Ha van kéznél a konyhában egy jó serpenyő és némi hús-, zöldség--, illetve tésztaféle, máris neki lehet...

126 étel nyúlhúsból 126 étel nyúlhúsból
Szerző: Somlai Sándor
Kiadó: Gazda Kiadó (2003)

A házinyúlhús fogyasztásának nincsenek hagyományai hazánkban. Az utóbbi időben azonban nemcsak a nyulászok...

A tökéletes steak A tökéletes steak
Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

Indiai ízek Indiai ízek
Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)

Az indiai konyha jóval több, mint curry és rizs, sőt az egységes tájegységek között érzékelhető...

182 recept a mikrohullámú sütőhöz 182 recept a mikrohullámú sütőhöz
Szerkesztők: Deák Balázs, Eperjessy Magdolna, Kovács Ágnes, Szily Pál
Kiadó: LSI Alkalmazástechnikai Tanácsadó Szolgálat (1989)
Receptek - marhához, sertéshez Receptek - marhához, sertéshez
Szerző: Tobai Róbert
Kiadó: MediaM Kiadó (2008)

"Olyan alapanyagok ezek, amelyeket mindig is szerettünk - ha bevalljuk, ha nem. Mind a marha, mind pedig a sertés -...

Rostonsültek Rostonsültek
Szerkesztő: Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült...

Modern mediterrán konyha Modern mediterrán konyha
Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Kínai konyha Kínai konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

Kínában hagyományosan rendkívül fontos a kapcsolat a táplálkozás és az egészség között. A kínaiak a...

Sertéshús 100 féle képpen Sertéshús 100 féle képpen
Szerző: Péter Jánosné
Kiadó: Papp-Ker Kiadó (2001)

Egyre többször halljuk és olvassuk, hogy a sertéshús nem egészséges. Mi magyarok ennek ellenére szívesen...

Vadételek Vadételek
Szerző: Róka Ildikó
Kiadó: Duna International (2013)

A hetedik kötetben összegyűjtöttük a vadételek receptjeit. Igazán érdekes, izgalmas menüsort találnak itt a...

66 húsétel 66 húsétel
Szerző: Lajos Mari
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)

Lajos Mari új szakácskönyvében megtalálhatóak a jó húsételek elkészítéséhez szükséges...

33 szárnyas finomság 33 szárnyas finomság
Szerző: Hargitai György
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2006)

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

A római konyha A római konyha
Szerző: Lénárd Sándor
Kiadó: Magvető Kiadó (2004)

Lénárd Sándor, a Völgy a világ végén című nagyszerű regény szerzője kulturális kalandtúrára hívja...

A disznóvágás ételei A disznóvágás ételei
Szerző: Róka Ildikó
Kiadó: Duna International (2013)

Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt...

1 szelet hús - 50 recept 1 szelet hús - 50 recept
Szerző: Greifenstein, Gina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2004)

Hússzeletek csúcsformában! Ropogós bundában - klasszikus és finom! Ám a hússzeletek valódi sztárok lehetnek...

Csirkevarázslatok Csirkevarázslatok
Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1998)

Ízek kavalkádját kínálják ezek a receptek: csirke zöldséggel, sajttal, sonkával, gyümölcsökkel,...

Kapcsolódó cikkek