55 jóféle kolbászétel

55 jóféle kolbászétel  
55 jóféle kolbászétel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Food Time Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 44
ISBN: 9639394785
A kolbászokat a sokféle íz teszi a konyhában oly gyakori vendéggé. Bár vannak, akik azt állítják, hogy nincs jobb, mint egy jókora darab házi kolbász friss kenyérrel, zöldpaprikával, egy érett paradicsommal, a kolbászfélék bekívánkoznak a fazékba, a tepsibe is.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Ágnes asszony huncutsága Bácskai vacsora Becsavarodott debreceni roston Bihari töltött burgonya Bugaci töltött kifli Bunyevác hústekercs Csabai kolbászos leves Csabai sertéskaraj Csípős kolbászos pizza Debreceni csirkemell Debreceni kolbászkarika Debreceni sertésszelet Erdei betyárleves Fasírt kolbászból Gombás-kolbászos tészta Göcseji babpörkölt Gömöri kolbászos gombóc Hajdúsági burgonya Ínyenc töltött karaj Kacsingatós pecsenye Káposztaágyon sült kolbász Káposztás-kolbászos rétes Katalán babosfazék Kécskei kofapecsenye Kenyértésztába csavart debreceni Kolbászkrém házilag Kolbászos rántotta gazdagon Kolbásszal tűzdelt balin Körözöttel töltött szalámitölcsérek Lecsó kolbásszal Lencseleves kolbásszal "Macsakajaj" kolbászleves Magyaros burgonyaleves Magyaros kolbásznyárs Melegszendvics olaszosan Mexikói palacsinta Padlizsán parasztosan Palacsintapizza Palotai hentestokány Paradicsomos kolbászleves Pirított tarhonya gazdagon Pizzatáska kolbásszal Polenta-pizza Pontyfilé füstölt kolbásszal Rakott burgonya kolbásszal Ropogós hagymalabda Szepesi flekken Tálban sült kelbimbó Tarkabableves kolbásszal Tárkonyos kolbászleves Tepsis krumpli Titokzatos csomag Töltött vagdalt hidegen Turai rakottas Zöldséges kolbászleves
Kinyit
szólj hozzá, értékelj

Kapcsolódó könyvek

Főzzünk ma oroszul! Főzzünk ma oroszul!
Szerző: Komarovszkaja, Ljudmilla
Kiadó: Kossuth Kiadó (1989)

Akit életében akár csak egyetlenegyszer az a szerencse ért, hogy vendégként leülhetett egy orosz család...

Kínai ízek Kínai ízek
Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1998)

Test és lélek harmóniája- ennek megteremtéséhez járul hozzá az évezredes hagyományokkal rendelkező kínai...

Olasz konyha Olasz konyha
Szerzők: Bardi, Carla, Vignozzi, Sarah, Gioffré, Rosalba
Kiadó: Kossuth Kiadó (2005)

Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még...

Csábító csirkefalatok Csábító csirkefalatok
Szerkesztő: Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

Akár hétköznapi fogásról, akár ünnepi ebédről vagy vacsoráról legyen szó, kötetünk minden alkalomra...

99 csirke- és pulykaétel 33 színes ételfotóval 99 csirke- és pulykaétel 33 színes ételfotóval
Szerző: Lajos Mari
Kiadó: Sanoma Kiadó (2008)

“Amikor bő húsz évvel ezelőtt megjelent a 99 Szárnyasétel, magam is azt hittem, hogy kimerítettem a témát....

Vadászok szakácskönyve Vadászok szakácskönyve
Szerzők: Cuthbert, Robert, Eastham, Jake, Parle, Andy
Kiadó: Scolar Kiadó (2011)

A vadászat élvezete és a sikeres vadászat felett érzett öröm a legősibb emberi tapasztalatok közé...

Húsételek sertésből, marhából, birkából és nyúlból Húsételek sertésből, marhából, birkából és nyúlból
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)

"A könyvemben található receptek mindegyike kiállta a próbát, többségük saját magam kedvence, családom és...

Olasz ízek Olasz ízek
Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)

Az olasz konyhát nem csak a mediterrán partok mentén kedvelik - sok olasz fogás méltán került be a nemzetközi...

Sertéshúsos ételek Sertéshúsos ételek
Szerző: Szepessy Vilma
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)

A legtöbben stresszel teli életmódot élnek, ezáltal az étkezés sok egyéb dologgal együtt háttérbe szorul....

Francia finomságok dióhéjban Francia finomságok dióhéjban
Szerzők: Leuilly, Laurence, Márton Gyöngyvér
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1989)

Könnyedség, szellemesség és elegancia... ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban....

Grillételek, kerti partik Grillételek, kerti partik
Szerző: Schulz, Axel
Kiadó: Cser Kiadó (2002)

A roston sütés igazán fesztelen társas szórakozás. Itt senki nem ül mereven a terített asztal mellett. Éppen...

Olasz konyha Olasz konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2011)

Az olasz konyháért szinte mindenki rajong. Alighanem azért, mert a tésztákkal vagy rizottókkal, hús- és...

Receptek - marhához, sertéshez Receptek - marhához, sertéshez
Szerző: Tobai Róbert
Kiadó: MediaM Kiadó (2008)

"Olyan alapanyagok ezek, amelyeket mindig is szerettünk - ha bevalljuk, ha nem. Mind a marha, mind pedig a sertés -...

Wok 3 Wok 3
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2005)

Wokban főzni egyet jelent az ételek egyszerű, gyors, egészséges elkészítésével. Ebben a sokoldalú...

Sertés java Sertés java
Szerző: Pelle Józsefné
Kiadó: Szalay Kiadó (2004)
A római konyha A római konyha
Szerző: Lénárd Sándor
Kiadó: Magvető Kiadó (2004)

Lénárd Sándor, a Völgy a világ végén című nagyszerű regény szerzője kulturális kalandtúrára hívja...

Ezerízű Kína Ezerízű Kína
Szerző: Terebess Gábor
Kiadó: Helikon Kiadó (1986)

"Ez a könyv - mondja érdekfeszítő művéről a szerző, aki maga is hosszabb ideig élt a Távol-Keleten -...

Ínyenc fogások az őrület szélén álló anyukáknak Ínyenc fogások az őrület szélén álló anyukáknak
Szerzők: de Turckheim, Stéphanie, Langrée, Aimée
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)

Hat jó érv, amiért érdemes megvenned ezt a könyvet: 1. Te is anyuka vagy. Anyuka, aki dolgozik; akinek csak egy...

Csirke Csirke
Kiadó: Vince Kiadó (2007)

Egyszerű, de jól ízesített sült csirkére vágyik? Vagy kíváncsi az angol királynő koronázási lakomájára...

Kapcsolódó cikkek