55 jóféle kolbászétel

55 jóféle kolbászétel  
55 jóféle kolbászétel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Food Time Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 44
ISBN: 9639394785
A kolbászokat a sokféle íz teszi a konyhában oly gyakori vendéggé. Bár vannak, akik azt állítják, hogy nincs jobb, mint egy jókora darab házi kolbász friss kenyérrel, zöldpaprikával, egy érett paradicsommal, a kolbászfélék bekívánkoznak a fazékba, a tepsibe is.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Ágnes asszony huncutsága Bácskai vacsora Becsavarodott debreceni roston Bihari töltött burgonya Bugaci töltött kifli Bunyevác hústekercs Csabai kolbászos leves Csabai sertéskaraj Csípős kolbászos pizza Debreceni csirkemell Debreceni kolbászkarika Debreceni sertésszelet Erdei betyárleves Fasírt kolbászból Gombás-kolbászos tészta Göcseji babpörkölt Gömöri kolbászos gombóc Hajdúsági burgonya Ínyenc töltött karaj Kacsingatós pecsenye Káposztaágyon sült kolbász Káposztás-kolbászos rétes Katalán babosfazék Kécskei kofapecsenye Kenyértésztába csavart debreceni Kolbászkrém házilag Kolbászos rántotta gazdagon Kolbásszal tűzdelt balin Körözöttel töltött szalámitölcsérek Lecsó kolbásszal Lencseleves kolbásszal "Macsakajaj" kolbászleves Magyaros burgonyaleves Magyaros kolbásznyárs Melegszendvics olaszosan Mexikói palacsinta Padlizsán parasztosan Palacsintapizza Palotai hentestokány Paradicsomos kolbászleves Pirított tarhonya gazdagon Pizzatáska kolbásszal Polenta-pizza Pontyfilé füstölt kolbásszal Rakott burgonya kolbásszal Ropogós hagymalabda Szepesi flekken Tálban sült kelbimbó Tarkabableves kolbásszal Tárkonyos kolbászleves Tepsis krumpli Titokzatos csomag Töltött vagdalt hidegen Turai rakottas Zöldséges kolbászleves
Kinyit
bevásárlólista

Kapcsolódó könyvek

Marha-, borjú- és sertéshus ételek Marha-, borjú- és sertéshus ételek
Szerkesztő: Kürthy Emilné

Kiskarácsony, nagykarácsony Kiskarácsony, nagykarácsony
Szerkesztő: Szabó Magdolna
Kiadó: Officina Nyomdaipari Oktató és és Termelő Kft (0)

Vitathatatlan, hogy a magyar ember táplálkozása, s a hozzá fűződő szokásvilág a két karácsony...

Wok Wok
Wok Wok
Szerkesztő: Biró Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék...

Francia konyha Francia konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2011)

A franciák híresek a gasztronómia iránti kitüntetett figyelmükről, valamint választékosságukról az...

Főzzünk magyarul Főzzünk magyarul
Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)

A szerző - aki amatőr ételfotós is - valamennyi ételről színes felvételt készített, hogy ezzel is...

Ínyencek üstje Ínyencek üstje
Szerző: Tolnai Kálmán
Kiadó: Népszava Kiadó (1986)

Az európai gasztronómiai irodalomban nincs még egy szerző, akink könyvei olyan magas példányszámban - több...

A disznóvágás ételei A disznóvágás ételei
Szerző: Róka Ildikó
Kiadó: Duna International (2013)

Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt...

Olasz konyha Olasz konyha
Szerzők: Bardi, Carla, Vignozzi, Sarah, Gioffré, Rosalba
Kiadó: Kossuth Kiadó (2005)

Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még...

Csábító csirkefalatok Csábító csirkefalatok
Szerkesztő: Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

Akár hétköznapi fogásról, akár ünnepi ebédről vagy vacsoráról legyen szó, kötetünk minden alkalomra...

Új szakácskönyv Új szakácskönyv
Szerző: Turós Emil
Kiadó: Betűmetsző Könyvkereskedés (2006)

Turós Emil, a neves mesterszakács "Új szakácskönyv" című könyve elsősorban olyan háziasszonyok számára...

Sertéshúsos ételek Sertéshúsos ételek
Szerző: Szepessy Vilma
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)

A legtöbben stresszel teli életmódot élnek, ezáltal az étkezés sok egyéb dologgal együtt háttérbe szorul....

Olasz konyha Olasz konyha
Szerkesztő: Orlowska, Marta
Kiadó: O-Press (2010)

Asztalainkról nem hiányoznak az olasz ízek, de általában a közismert pizzát, spaghettit vagy tiramisut...

Főzzünk könnyedén! Főzzünk könnyedén!
Szerkesztő: Bihari Krisztina
Kiadó: IMP AB/Mester Kiadó (0)

Szembetűnő, mennyire étvágygerjesztők a kártyákon található ételek - az ember rögtön kedvet kap az...

Sertés- és marhahúsból készíthető ételek Sertés- és marhahúsból készíthető ételek
Szerző: Boda Zoltánné
Kiadó: Szalay Kiadó (1997)

Közel kétszáz húsétel elkészítéséhez nyújt ötleteket a szakácskönyv. A sertés egyes részeinek (karaj,...

Spanyol konyha Spanyol konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2011)

Az izgalmas és sokoldalú mai spanyol konyha alapjában a századok során egymást követő hódítók öröksége....

Változatosan készített szárnyasok Változatosan készített szárnyasok
Szerző: Bozsik Valéria
Kiadó: Minerva Kiadó (1969)

A baromfi a magyar konyha kedvelt étele, de igen sok háztartásban csak rántva, pörkölten, paprikásan, valamint...

182 recept a mikrohullámú sütőhöz 182 recept a mikrohullámú sütőhöz
Szerkesztők: Deák Balázs, Eperjessy Magdolna, Kovács Ágnes, Szily Pál
Kiadó: LSI Alkalmazástechnikai Tanácsadó Szolgálat (1989)
Barbecue és nyári saláták Barbecue és nyári saláták
Szerző: Bellefontaine, Jacqueline
Kiadó: Vince Kiadó (2005)

A hagyományos barbecue-ételek receptgyűjteménye, lépésről lépésre. Ez az ötletekkel teli szakácskönyv 120...

Egytálételek Egytálételek
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

Az egytálételeket szinte az egész világon mindenütt kedvelik, mert ízletesek és egyszerűen elkészíthetők....

Kapcsolódó cikkek