55 jóféle kolbászétel

55 jóféle kolbászétel  
55 jóféle kolbászétel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Food Time Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 44
ISBN: 9639394785
A kolbászokat a sokféle íz teszi a konyhában oly gyakori vendéggé. Bár vannak, akik azt állítják, hogy nincs jobb, mint egy jókora darab házi kolbász friss kenyérrel, zöldpaprikával, egy érett paradicsommal, a kolbászfélék bekívánkoznak a fazékba, a tepsibe is.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Ágnes asszony huncutsága Bácskai vacsora Becsavarodott debreceni roston Bihari töltött burgonya Bugaci töltött kifli Bunyevác hústekercs Csabai kolbászos leves Csabai sertéskaraj Csípős kolbászos pizza Debreceni csirkemell Debreceni kolbászkarika Debreceni sertésszelet Erdei betyárleves Fasírt kolbászból Gombás-kolbászos tészta Göcseji babpörkölt Gömöri kolbászos gombóc Hajdúsági burgonya Ínyenc töltött karaj Kacsingatós pecsenye Káposztaágyon sült kolbász Káposztás-kolbászos rétes Katalán babosfazék Kécskei kofapecsenye Kenyértésztába csavart debreceni Kolbászkrém házilag Kolbászos rántotta gazdagon Kolbásszal tűzdelt balin Körözöttel töltött szalámitölcsérek Lecsó kolbásszal Lencseleves kolbásszal "Macsakajaj" kolbászleves Magyaros burgonyaleves Magyaros kolbásznyárs Melegszendvics olaszosan Mexikói palacsinta Padlizsán parasztosan Palacsintapizza Palotai hentestokány Paradicsomos kolbászleves Pirított tarhonya gazdagon Pizzatáska kolbásszal Polenta-pizza Pontyfilé füstölt kolbásszal Rakott burgonya kolbásszal Ropogós hagymalabda Szepesi flekken Tálban sült kelbimbó Tarkabableves kolbásszal Tárkonyos kolbászleves Tepsis krumpli Titokzatos csomag Töltött vagdalt hidegen Turai rakottas Zöldséges kolbászleves
Kinyit
szólj hozzá, értékelj

Kapcsolódó könyvek

A magyar szürkemarha A magyar szürkemarha
Szerzők: Kútvölgyi Mihály, Bellon Tibor
Kiadó: Timp Kiadó (2001)

Magyarország egykoron Európa éléskamrája volt. A Kárpát medence állatbőségét nemcsak egyedülálló...

Ezerízű Kína Ezerízű Kína
Szerző: Terebess Gábor
Kiadó: Helikon Kiadó (1986)

"Ez a könyv - mondja érdekfeszítő művéről a szerző, aki maga is hosszabb ideig élt a Távol-Keleten -...

155 magyaros étel 155 magyaros étel
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)

Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a balatoni mustos birkapecsenyét,...

Sertéshúsból készült ételek Sertéshúsból készült ételek
Szerzők: Horváth Ildikó, Szabó Sándorné
Kiadó: Aquila Kiadó (2005)

Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások...

Francia finomságok dióhéjban Francia finomságok dióhéjban
Szerzők: Leuilly, Laurence, Márton Gyöngyvér
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1989)

Könnyedség, szellemesség és elegancia... ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban....

Örök fiatalság Örök fiatalság
Szerzők: Lutterbeck, Barbara, Dr. Strunz, Ulrich, Kittler, Martina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (0)

"Örök fiatalság" ez áll a szakácskönyv címében. Ki ne szeretne örökké fiatal maradni? Tudom, hogy ez...

Karcsúsító konyha Karcsúsító konyha
Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1998)

Lefogyni koplalás nélkül? - vágyálom. Ám az álmok beteljesülhetnek, ha ezt elő is segítjük. Ha gondosan...

Hamburgerek és burgerek Hamburgerek és burgerek
Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1998)

Kellemesen csalódik majd, aki azt gondolja, minden hamburger íze egyforma. A híres üzletláncok kínálatát is...

1 millió menü 1 millió menü
Szerzők: Halmos Mónika, Korpádi Péter
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2007)

A változatos étkezéshez sok ötlet kell. Hétfő, kedd, szerda... telnek a napok, és sokszor gondban vagyunk, mi...

Variációk vagdalt hússal Variációk vagdalt hússal
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A vágott vagy darált hús a világ számos konyhájának elengedhetetlen alapanyaga. Rendkívül sokoldalú -...

99 csirke- és pulykaétel 33 színes ételfotóval 99 csirke- és pulykaétel 33 színes ételfotóval
Szerző: Lajos Mari
Kiadó: Sanoma Kiadó (2008)

“Amikor bő húsz évvel ezelőtt megjelent a 99 Szárnyasétel, magam is azt hittem, hogy kimerítettem a témát....

Ínyenc fogások az őrület szélén álló anyukáknak Ínyenc fogások az őrület szélén álló anyukáknak
Szerzők: de Turckheim, Stéphanie, Langrée, Aimée
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)

Hat jó érv, amiért érdemes megvenned ezt a könyvet: 1. Te is anyuka vagy. Anyuka, aki dolgozik; akinek csak egy...

Jamie 15 perces kaják Jamie 15 perces kaják
Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2014)

Ebben a könyvben csupa olyasmit gyűjtöttem egybe, amit ti, olvasók kértetek szupergyors, ízletes és tápláló...

Thai ízek Thai ízek
Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)

Thaiföld konyhája a különféle ázsiai főzési stílusok legérdekesebb elemeinek kiváló ötvözete. Az...

A legfinomabb bundázott ételek A legfinomabb bundázott ételek
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2012)

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Spanyol konyha Spanyol konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2011)

Az izgalmas és sokoldalú mai spanyol konyha alapjában a századok során egymást követő hódítók öröksége....

Kapcsolódó cikkek