155 recept római tálban

155 recept római tálban
Értékeld elsőként!





Írd a szövegdobozba az értékelésed, szöveges véleményedet!








Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 120
ISBN: 9789636845254
A római tál legnagyobb előnye, hogy zsiradék nélkül (vagy nagyon kevés olívaolajjal) bármit puhára, sőt ropogósra párolhatunk. Természetesen kivajazott tálban sütve sem lesz nehéz az étel, bátrabbaknak, nagyobb étkűeknek pedig kifejezetten javasoljuk a bacon szalonnával tűzdelt fogásokat - nem fogják megbánni! Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például az erdélyi töltött káposztát, a rozmaringos báránysültet, a babos-káposztás csülköt, a sóletet, a francia lecsót vagy a zsiványpecsenyét.
Tartalomjegyzék
Afrikai harcsa tepsiben |
92 |
Almás-citromos csuka |
14 |
Almás csibe |
13 |
Azték sült csirke |
5 |
Babos csülök |
56 |
Babos-paradicsomos húsgombóc |
65 |
Babos-káposztás sertéscsülök |
57 |
Bakonyi csirkeszárny |
98 |
Betyárpaprikás |
108 |
Bélszín gazdagon |
47 |
Boros sertéskaraj |
34 |
Borsos rostélyos |
87 |
Bőrös malac |
89 |
Brokkolis burgonya |
56 |
Brokkolival rakott tejszínes pulyka |
109 |
Burgonyás csirke |
77 |
Citromos hal |
17 |
Cvekedlivel töltött kacsa |
112 |
Debrecenis káposzta |
23 |
Dunántúli rucás káposzta |
112 |
Egészben lesütött sertéstarja |
89 |
Elzászi sertésborda |
94 |
Erdélyi tokány |
110 |
Erdélyi töltött káposzta |
60 |
Fasírt római tálban |
8 |
Florentin pacal |
20 |
Fokhagymás csirke |
93 |
Fokhagymás sertéscomb póréval |
36 |
Fokhagymával tűzdelt sertéskaraj |
41 |
Fonott kalács |
16 |
Francia lecsó |
52 |
Francia rakott csirke |
78 |
Fűszeres vaddisznó |
15 |
Gazdag rakott burgonya |
64 |
Gesztenyés töltött pulyka |
107 |
Gombás cipó rizses zöldséggel |
49 |
Gombás csülök |
22 |
Gombás hal brokkolival |
6 |
Gombás-boros csirke |
44 |
Gombás-sajtos sertéstarja |
38 |
Gödöllői rakott oldalas |
80 |
Göngyölt hús |
95 |
Görög sertésragu |
54 |
Gyömbéres-mézes oldalas |
35 |
Gyöngyhagymás sertéskaraj |
35 |
Gyuvecs - szerb recept |
53 |
Hagymás csülök |
51 |
Hagymás tarja |
22 |
Halas rakott burgonya |
78 |
Halas rakottas |
79 |
Húsos hús |
25 |
Húsos prósza |
64 |
Húsos tál |
66 |
Húsos túrós csusza |
86 |
Húsos zöldbab |
111 |
Húsvéti báránysült |
103 |
Illatos csirke lencsével |
96 |
Illatos fácán |
20 |
Illatos sertéscomb |
69 |
Ínyenc oldalas |
97 |
Kacsasült |
88 |
Kakukkfüves csirkecomb |
59 |
Káposztás húsgombóc |
54 |
Káposztás káposzta |
70 |
Karaj egészben, meggypürével |
94 |
Kelbimbós csirkecomb |
44 |
Kelbimbós rakott hús |
75 |
Kolbászos burgonyafelfújt |
52 |
Kolozsvári rakott kacsa |
98 |
Libacomb csicseriborsóval |
76 |
Lyoni májas-burgonyás |
61 |
Magyaros csirke |
31 |
Magyaros-gombás sertés java |
37 |
Májas csirke |
24 |
Marhasült zöldségkörettel |
70 |
Marhasült |
15 |
Marhatokány |
26 |
Márványsajtos rakottas |
68 |
Mennyei ízek |
43 |
Mexikói rakott káposzta |
8 |
Narancsos kacsa |
104 |
Narancsos-kapribogyós kacsasült |
39 |
Olajbogyóval sült burgonya |
71 |
Olívás - rozmaringos kenyér |
11 |
Paplanos brokkoli |
62 |
Paprikás burgonya virslivel |
48 |
Paradicsomos tintahal |
5 |
"Pénzcsináló" csibe |
40 |
Pikáns töltött káposzta |
114 |
Pipi sajtfürdőben |
33 |
Pityókás szűz |
102 |
Puliszkás kacsacomb |
63 |
Pulykavagdalt |
66 |
Rác burgonya |
113 |
Rác ponty |
26 |
Rakott bélszín |
84 |
Rakott csirkemell |
85 |
Rakott csülök |
55 |
Rakott gombás hal |
7 |
Rakott káposzta |
58 |
Rakott karaj |
28 |
Rakott karalábé |
81 |
Rakott makaróni |
116 |
Rakott pulykamell |
67 |
Rakott ruszli |
84 |
Rakott sült csirke |
18 |
Rakott sütőtök |
72 |
Rakott tyúk birssel |
42 |
Rakott vagdalt |
86 |
Rakott velő |
82 |
Részeges csibe |
18 |
Részeges pulykacomb |
103 |
Rizses áposzta csirkecombbal |
73 |
Római húsos tál |
48 |
Római kel |
9 |
Rozmaringos báránysült |
12 |
Rozmaringos-almás kacsasült |
46 |
Sajtos-tejszínes csirke |
10 |
Sajtos borjúborda |
16 |
Sajtos burgonya |
59 |
Sajtos hajdina |
76 |
Sajtos ponty |
105 |
Sajtos pulykamell |
82 |
Savanyú káposztás sertécsülök |
37 |
Sertésborda vajbabbal |
83 |
Sertéscsülök Pékné módra |
19 |
Sertésoldalas lesütve |
80 |
Sólet |
30 |
Sólet füstölt tarjával |
21 |
Sonkás egytál |
33 |
Stefánia vagdalt |
108 |
Sült hal cserépben |
101 |
Sült marhalábszár |
30 |
Szalonnás csirke |
41 |
Szilvás sertéssült |
27 |
Színes csirkecomb |
46 |
Szűzsült sajtos fehérborban |
67 |
Tarhonyás lecsó |
72 |
Tejfölös csirke karfiollal |
7 |
Tejfölös gombás rakott csirke |
45 |
Tejszínben sült mustáros csirkecomb |
96 |
Tojásos sertésmáj |
28 |
Töltött csirke |
90 |
Töltött dagadó |
91 |
Töltött kacsamell |
99 |
Töltött káposzta |
32 |
Töltött káposzta zöldségesen |
74 |
Töltött karaj |
100 |
Tuti cserepes csirke |
105 |
Vajban sült kakukkfüves csirkecomb |
102 |
Velencei rakott hús |
115 |
Vörösboros marhasült |
106 |
Zöldséges csirke |
12 |
Zöldséges nyúl |
29 |
Zöldséges rizs |
10 |
Zöldséges sertéscsülök |
62 |
Zsiványpecsenye |
50 |
Kinyit