Egy falat...Olaszország

Egy falat...Olaszország  
Egy falat...Olaszország
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: , , ,
Kiadó: Aréna 2000 Kiadó
Kiadás éve: 2005
ISBN: 9789637046421
Mi is a titka az olasz konyha sikrének? Mindezt megtudhatjuk az EGY FALAT OLASZORSZÁG című, nem mindennapos hangulatot árasztó könyvből. A könyvben nemcsak a tipikus olasz konyha receptjeit, ínycsiklandó fotóit találjuk, de az ország összetéveszthetetlen hangulata is visszaköszön a lapokról. A tipikus olasz pizzasütő, a nehezen ,,kordában tartható? spagetti, a cukrászdából ránk kacsintó műremekek, fagylalthegyek szinte azonnal jelzik, melyik országban is vagyunk. Napjainkban a pasta az olasz konyha legnépszerűbb, legelterjedtebb fogása. A vékonyabb szálú spagettin, a vastagabb makarónin át még sokféle tészta kapható. Ezek elkészítésének első alapszabálya, hogy frissen főzve szabad csak kínálni. Ezt az olaszoknál a legsietősebb vendég is megérti, a vendéglőkben ugyanúgy, mint otthon?. De a pasták mellett nem feledkezhetünk meg leveseikről sem, melyek elmaradhatatlan kísérője a parmezán sajt , a bőséges zöldségválasztékról ? az olasz kertek látványa Itáliát járva magában is páratlan látvány. Természetesen meg kell említeni a híres olasz fagylaltról, és a kiváló minőségű olasz kávéról sem.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
recept beküldése