66 torta

66 torta
66 torta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Aquila Kiadó
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 144
ISBN: 9789636792213
Ebben a könyvben, remélem, ki-ki megtalálja a kedvére valót, van itt mindenféle torta: egyszerű-házias, híres-nevezetes és persze megannyi rafinált, ünnepi gyönyörűség. A receptek első pillantásra talán komplikáltnak, hosszúnak tűnhetnek - de ez csak a látszat. Mivel a tortasütés nem tartozik mindennapos teendőink közé, úgy gondoltam, jobb, ha egy kicsit 'tanító nénisen-szájbarágósan' mondom: aki tudja, az úgyis tudja, ám akinek újdonságot jelent, annak módjában áll lépésről lépésre elsajátítani a 'tudományt'. Belátom, nagy kaland, de itt vagyok, és segítek! Ha pedig mégsem lesz pontosan olyan az a torta, mint a képen, az sem baj! Majd legközelebb - a szándék és az igyekezet a fontos! Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik velünk együtt vallják, hogy érdemes időt-energiát nem sajnálva akár több órán és napon át munkálkodni, ha szeretteink, barátaink boldog mosolya a fizetség.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
pinterest

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Torták és más édességek Torták és más édességek
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

Narancstorta, csokoládés éclair vagy millefeuilles: ezeknek az ínyencfalatoknak és a cukrászművészet számos...

Egy szelet esküvő Egy szelet esküvő
Szerző: Horváth Eszter
Kiadó: Magánkiadás (2004)

A hiánypótló könyv nem az esküvő megszervezésével, hanem annak dekorációjával foglalkozik. Horváth Eszter...

Sütemény Sütemény
Szerző: Patmore, Emma
Kiadó: Vince Kiadó (2004)

Ez a kis kézikönyv 120 különleges, mégis egyszerű édes és sós sütemény receptjét tartalmazza. Már akkor...

A sütés öröme A sütés öröme
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2009)

A sütés öröme alapszakácskönyv mindazok számára, akik szeretnek sütni, és azoknak is, akik még csak most...

Eredeti receptek Svájcból - Nassoló Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
Szerző: Blaser Zsuzsanna
Kiadó: Underground Kiadó (2014)

Kedves Olvasó! Ön egy olyan szakácskönyv harmadik fejezetét tartja a kezében, amely egyaránt ízletes...

155 kanalas sütemény 155 kanalas sütemény
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2009)

Sok konyhában nincs olyan mérőeszköz, mellyel a kis mennyiségeket kimérhetjük. De - ha akad is mérleg -...

Sütemények aranykönyve Sütemények aranykönyve
Szerzők: Bardi, Carla, Egan, Pamela, Moore, Brenda, Morris, Ting
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)

Ha bármelyik receptünket elkészíti, máris belengi a lakását az az utánozhatatlan illat, amilyet csak egy...

1 tészta - 50 torta 1 tészta - 50 torta
Szerző: Greifenstein, Gina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2006)

Ez valóban csodatészta! Puha és laza, variálható és közben igazán egyszerű elkészíteni - a legjobb alap a...

Sütemények enciklopédiája Sütemények enciklopédiája
Szerzők: Bardi, Carla, Dettore, Mariapaola, Gioffré, Rosalba, Vignozzi, Sarah
Kiadó: Kossuth Kiadó (2003)

A Sütemények enciklopédiája a hazánkban megjelent legnagyobb süteményeskönyv. Az egyszerű piskótától a...

Bécsi sütemények Bécsi sütemények
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)

A legendás bécsi kávéházakról könyvtárnyi irodalom született már. Ez a kötet az ottani sütemények...

Sütemények két személyre Sütemények két személyre
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)

Édes süteményekkel, tortákkal szeretné elkápráztatni a családját és barátait? A könyvben található...

Torták sütés nélkül Torták sütés nélkül
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)

Sütemények sütés nélkül? Igen, lehetséges, sőt, egyszerű is. A tortaalaphoz kekszet, ostyát,...

Desszert szerelem Desszert szerelem
Szerző: Varga Gábor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2012)

Varga Gábor fiatal cukrász, a Gourmandia című nagy sikerű könyv szerzője második kötetéből, amelyet a...

Édes és sós sütemények Édes és sós sütemények
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

A sütés minden kétséget kizáróan az egyik legfelemelőbb konyhai élmény. Mi lehet csodálatosabb annál,...

Sütés lépésről lépésre Sütés lépésről lépésre
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)

Hogyan nem szárad ki a piskóta? Mivel tölthetők a tejszínes torták? Hogyan kell könnyű túrótortát sütni?...

Klasszikus torták, ünnepi sütemények Klasszikus torták, ünnepi sütemények
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

Az ünnepekhez a világon mindenütt hozzátartozik a torta vagy a szép sütemény. Ebben a könyvben mindenki...

A tortadíszítés alapjai A tortadíszítés alapjai
Szerző: Brown, Rachel

A tortadíszítés olyan készség, amelyet némi segítséggel mindenki el tud sajátítani. Ebben a rengeteg...

Torták, sütemények, csemegék Torták, sütemények, csemegék
Szerző: Berry, Mary
Kiadó: Vince Kiadó (2002)

Azok az édességek, melyeknek receptjét e könyvből megismerhetjük, ínycsiklandóan finomak, gyönyörű...

Kapcsolódó cikkek