Húsok sülve, főve

Húsok sülve, főve  
Húsok sülve, főve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerkesztő: Hargitai György
Kiadó: Könyvkuckó Kiadó
Kiadás éve: 1998
Oldalszám: 160
ISBN: 963-9077-81-x
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Alföldi báránybecsinált

7

Babgulyás

7

Barbecue oldalas

8

Bácskai töltött káposzta

9

Bárányborda almás burgonyával

10

Báránycomb rizsfánkkal

11

Bárányérmék nyárson

12

Bárányhúsos bableves

13

Báránypástétom feketeribiszkével

13

Beregi szűzpecsenye

14

Bélszín-carpaccio

15

Bélszínérmék Budapest módra

16

Bélszín Pompadour módra

16

Bélszín vagy hátszín sütve

18

Borban pácolt marhamáj

19

Borjú almás-burgonyás-sörös masszában

19

Borjúba rejtett zöldségragu

20

Borjúbécsi

21

Borjúszűz háromboros-mártással

22

Brassói aprópecsenye

22

Burgundi marhasült

24

Bújtatott sertésjava

25

Cseresznyés nyúl

25

Csikós tokány

26

Csomai töltött szelet

27

Csülök pékné módra

28

Csülökpörkölt

29

Disznósajt

29

Elszászi sertésborda

30

Erdélyi töltött dagadó

31

Édes savanyú sertés

32

Flamand rostélyos

33

Fojtott marhahús zsemlegombóccal

33

Fokhagymás bárány zöldségágyon

35

Fokhagymás birkacomb

35

Fokhagymás rántott szelet

36

Főtt marha hatféle mártással

37

Főtt marhanyelv brokkolipudinggal

39

Frankfurti sertésborda

40

Gombás nyúlgerinc

41

Gombás rántott hús

42

Gombás pacal sertésbőrkéből

42

Gombával töltött dagadó

43

Göngyölt sertéscomb hidegen

44

Görög rántotthús

45

Grillezett mézes sertésoldalas

46

Grillezett szűzpecsenye

47

Hagymás marhafartő

47

Hargitai sertésborda

48

Hátszínszelet mustármártásban

49

Házinyúlérmék citromos krémmártásban

50

Hideg borjútekercs

51

Hideg házinyúlpástétom

52

Hideg pacal

53

Hízlalt rostélyos

54

Holstein borjújava

55

Hússal tölött hagyma

55

Húsvéti "báránygerinc"

56

Kapros báránybecsinált

57

Kapros bárányragu tepsis burgonyával

58

Káposzta gazdagon

59

Kápsztás csülök

60

Körömgulyás

61

Körömpörkölt

62

Kötözött báránycomb

62

Libamájjal töltött borjújava

64

Lucskos káposzta

64

Magyaros kapros káposzta párolt lapockával

65

Majonézes marhafelsál töltött kellel

66

Majorannás báránytokány hagymás puliszkával

67

Makói szűzérmék

68

Mandulás bárányborda póréhagymamártással

69

Marhanyelvtál

69

Májas hurka

71

Májas "kolbász"

72

Mézes-szójás karaj

72

Minszki marhatokány

73

Mozaikos sertésgalantin

74

Mozzarellás rebarbarával töltött borjúszeletek

75

Mustáros máj

76

Mustáros sertésjava

77

Napraforgómagos sertéssült

77

Nemzeti marhasült

78

Olaszos báránytál

79

Olívával töltött borjúszelet

80

Pacal becsinált

81

Pacalpörkölt

82

Pacalpörkölt bográcsban

83

Pácolt bárány roston

83

Provanszi báránysült

84

Pusztapecsenye

85

Pusztapörkölt

86

Rántott sertésborda zöldséges paradicsommártással és sajttal sütve

87

Rántott sertésláb

87

Rántott szelet pulykával házasítva

88

Rántott pacal

89

Rebarbarás nyúlcomb

89

Réteges rántott szelet

90

Rizseshús

91

Roastbeef

92

Rokfortos hátszínlángos

94

Ropogós körömsült

94

Roston sült báránykaraj

95

Rozmaringos báránycomb

96

Római rakottas

97

Savanyú marhasült

98

Sárgabaracköos bárányragu

99

Sertésborda aszalt barackkal és zellerpürével

99

Sertésborda hentes módra

100

Sertésborda Jóasszony módra

101

Sertésborda kapros-túrós burgonyával

101

Sertésborda roston

101

Sertésborda Tomci módra

103

Sertéscopf gombapörkölttel

104

Sertésjava magyaróvári módra

105

Sertéskocsonya

106

Sertésmáj négyféleképpen

108

Sertésoldalas vadasan

110

Sertésraguleves

111

Sertéssült mézes rebarbarával

111

Sertésnyelv pikáns mártásban

112

Sült csülök bajorosan

113

Sült malac káposztával

114

Sütni való kolbász

115

Szalontüdő

115

Szecsuáni marhahúscsíkok

116

Székelykáposzta

117

Szíve-nyelve leves

118

Szűzpecsenye Colbert módra

119

Szűzpecsenye hárompürével

120

Szűzpecsenye tárkonyos, tejszínes uborkafőzelékkel

121

Tatárbeefsteak

122

Tárkonyos bárányragu

122

Tárkonyos malacleves

123

Tejfölös hús

124

Tejszínes-gombás bárányvese

125

Temesvári sertésborda

125

Tepsis báránycomb

126

Tésztában sült szűzpecsenye hidegen

127

Tiroli sertésborda

128

Tojással tölött borda

129

Tormás marhasült

130

Töltött dagadó koraőszi burgonyasalátával

131

Töltött karaj-variációk

132

Töltött karalábé

134

Töltött káposzta

135

Töltött marha

137

Töltött paprika

137

Töltött paprika másképpen

138

Tüdős káposzta

139

Tűzdelt mustos pecsenye

140

Újévi malacpecsenye

140

Vadas marha

141

Vagdalt hús

142

Vasi pecsenye

144

Vesevelő

144

Véres hurka

145

Zöldborsós bárány

145

Zöldborsos hátszínszelet

146

Zöldborsós sertéssül

147

Zöldséges sertésszelet

148

Zöldséges vagdalt kapros mártással

149

Zöldséggel töltött dagadó

150

Zsebes máj kétféleképpen

150


Kinyit
pinterest