Hogyan készül a jó sütemény?

Megmondja nekünk a világos fej!

Hogyan készül a jó sütemény?  
Hogyan készül a jó sütemény?
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Oldalszám: 96
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Tudnivalók:

Mit gyárt Dr. Oetker?

2

Mi az a Dr. Oetker-féle sütőpor?

2

Mi az előnye az élesztővel szemben?

3

Mivel takarékoskodhatunk, ha sütőport használunk?

3

Hogyan kell a Dr. Oetker-féle sütőport használni, mikor kell a tésztához hozzáadni?

4

Mi az a Dr. Oetker-féle vanillincukor?

6

Mi az előnye a vaniliával szemben?

6

Mik azok a Dr. Oetker-féle puddingporok?

7

Mi az a Dr. Oetker-féle kuglóf anyag?

8

Mik azok a Dr. Oetker-féle krémporok?

9

Mi az a Dr. Oetker-féle Gustin?

9

Mi az a Dr. Oetker-féle befőzőpor?

10

Mi az a Dr. Oetker-féle vanilia mártáspor?

10

Mi az a Dr. Oetker-féle vörös dara?

11

Mi az a Dr. Oetker-féle purina?

11

Mi az a Dr. Oetker-féle házi nátron?

12

Mi az a Dr. Oetker-féle Regina étgelatin?

12

Vásárlásnál hogyan kérjük az Oetker-gyártmányokat?

13

Hol kaphatók a Dr. Oetker-féle gyártmányok?

13

Oetker-féle bevált receptek:

Albert-piskóta

15

Alma bundában

16

Almakrém

16

Almás-béles

17

Almásszelet

18

Áfonyás kalács

18

Ánizsmagos íjacskák

18

Ánizs és vaníliás kétszersült

19

Baracklepény

20

Bécsi tarisznya

20

Beszórt kalács

21

Brémai tuskó

21

Borsató

22

Bukta

22

Burgonyás kenyér

23

Burgonyás kifli

23

Burgonya-krokett

23

Burgonyás rétes

24

Citrommáz

25

Cukormáz

25

Csehpimasz

25

Cseresznyés kalács

25

Csillagok

26

Csokoládéfánk

27

Csokoládéfelfújt

27

Csokoládéfelfújt

27

Csokoládékenyér

27

Csokoládékrém

28

Csokoládémáz

28

Csokoládészivecskék

29

Csokoládétorta

29

Darázsfészek

29

Darázsrétes

30

Diókrém

31

Dióskocka

31

Diós kockák

32

Diósrétes

32

Dióstorta

33

Édes makaróni

34

Erőkalács

34

Farsangi fánk

35

Füszeres csók

35

Gesztenyefánkocskák

36

Gesztenyetorta

36

Gombás omlett

37

Gombóc szalvétában

37

Gustinkalács

38

Gyümölcsizes felfújt

38

Gyümölcskalács

39

Gyümölcskalács (finomabb)

39

Gyümölcskenyér

39

Gyümölcslepény

40

Gyümölcsrétes

41

Habgaluska (madártej)

41

Hab- vagy krémhüvely

42

Házitorta (Dr. Oetker-féle)

42

Hollandus (Előétel)

43

Homoktorta

43

Hólabda

44

Húsvéti kalács

44

Huszárcsók. (Gyorsan elkészitve)

45

Kakaó-fánkocskák

45

Kakaós kalács

46

Karácsonyi sütemény

46

Karácsonyfa-gyűrűcskék

47

Keksz

47

Keksz

48

Kétszersült (Oetker-féle)

48

Kifli töltve

49

Dr. Oetker-féle kuglófanyag

49

Kuglóf (finoman)

50

Kuglóf (egyszerűbb módon)

51

Lepény

51

Linzer-torta

52

Manduláscsók

53

Mandulakoszorúk

53

Mandulatorta

53

Mazsola kalács

54

Mazosláskalács

55

Margit-kalács

55

Mákoskalács

56

Mákosrétes

56

Mézeskalács

56

Mézescsók

57

Mogyorókrém-torta

58

Omlett

58

Omlós torta

59

Omlós sütemény

59

Piskótakalács

60

Piskóta torta

60

Piskótatekercs

61

Pozsonyi kifli

62

Princessfánk

62

Puncsbaba

63

Puncskockák

64

Pudding (meleg)

64

Püspök-kenyér

65

Dr. Oetker-féle puddingok

65

Ribizkekalács

66

Sacher-kuglóf

66

Sacher-torta

67

Spanyol szélsütemény

67

Szilveszter-alma

67

Szőlőskalács

68

Teakenyér. (Újabb mód szerint garnírozva)

69

Tearudacska

69

Tejeskenyér

70

Tejfeles fánk

70

Tepertős pogácsa

71

Tepertős pogácsa (erdélyi módra)

71

Tepertős pogácsa (finom)

71

Tojásos konyak

72

Túróskalács

72

Túrósrétes

72

Túróstáska

73

Túrós táska vajas tésztából

74

Túrós torta

74

Vajaspogácsa

75

Vajastészta

75

Vaniliafagylalt (egyszerű, 6 személy részére)

76

Vaniliafagylalt (finom, 12 személy részére)

76

Vaniliás kifli

76

Vaniliás sütemény

77

Villámkalács

77

Vízi tyúk (sült egér)

78

Zsemlyegombocók

78

Befőző receptek:

Amerikai őszi barack

80

Befőtt spárga

80

Befőtt tök

81

Egres gelée

81

Fűszeres uborka

82

Gomba-konzerv

82

Gyömbér-gyümölcs

82

Hamvas szeder-szirup

83

Paradicsom-gyümölcs

83

Ribizke-jam

84

Rumos gyümölcs

85

Savanykás édes körte

85


Kinyit
tippek, fortélyok