Szelektív étkezés élvezettel

Szelektív étkezés élvezettel  
Szelektív étkezés élvezettel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kiadó: M-Érték Kiadó
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 128
ISBN: 963-9519-15-4
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

7

A szelektív étkezés bemutatása

9

A szelektív étkezés fejlődése

9

A szelektív étkezés alapelvei

10

Miért éppen a szelektív étkezés?

11

A szénhidrátok és a fehérjék eltérő emésztése

11

A lúgos-savas egyensúly jelentősége

12

A túlzott savasság okai

13

Fogyás szelektív étkezéssel

14

Lazítás és mozgás - a jó közérzet érdekében

14

Szelektív étkezős a mindennapokban

15

Ötletek az átmeneti időszakra

16

Szelektív étkezés a munkahelyen

17

Szelektív étkezés az étteremben

17

Szelektív étkezés a szabadság idején

17

Szelektív étkezés a gyakorlatban

19

Hasznos tanácsok

20

Átállás a szelektív étkezésre

21

Szabályok

22

Ötletek a méregtelenítő napokra

23

A szelektív étkezés első napja

23

A három csoport

25

Szénhidrátban gazdag élelmiszerek

25

Semleges élelmiszerek

26

Fehérjében gazdag élelmiszerek

27

Teljes értékű táplálkozás

28

Csíráztatás házilag

29

Egészséges élet a szelektív étkezéssel

30

Szelektív étkezés betegség esetén

30

Szelektív étkezés túlsúly esetén

32

Sütés-főzés szelektív étkezés szerint

34

Reggeli ötletek

35

Könnyű előételek

40

Fenséges saláták

43

Ötletek aromás levesekhez

59

Hideg és meleg falatkák

66

Fehérjében gazdag főételek

71

Szénhidrátban gazdag főételek

89

Desszertek és italok

110

Sütemények

116

Gyakorlati tanácsok

123

Receptkereső

127


Kinyit
recept beküldése